Daha fazla
Çok önceden kullandığım eski bir USB belleği buldum ve bilgisayara taktım. USB bellek tam 2TB gözüküyordu Windows üzerinden biçimlendirme de yapılmıyordu ben de madem 2TB alanım var doldurayım dedim
USB belleğe bilgisayardaki büyük dosyaları atmaya başladım (Mojave iso dosyası, Oyun arşivim) yaklaşık 80GB kadar aldı ve dosyalar düzenli idi fakat arşiv bozuk uyarıları vs. veriyordu.
Bende Rufus üzerinden bakayım dedim ki Rufus yazılımı gayet düzgün bir şekilde 16GB algıladı(?) hemen biçimlendirmek için freedos yazmaya başladığım zaman her seferinde farklı hatalar aldım.
Ör bu USB belleğin önyükleyici olarak kullanılamayacağını bildirdi.
Sürekli yaptım bu işlemi:
Ben her biçimlendirdiğimde adım atlıyordu yani, farklı hatalar veriyordu ardından o hatayı vermeyip devam ediyordu!
Ve çok ilginç bir şey oldu;
Sürekli hata alırken birden bire biçimlemeyi tamamladı! <3 RUFUS
USB belleğe bilgisayardaki büyük dosyaları atmaya başladım (Mojave iso dosyası, Oyun arşivim) yaklaşık 80GB kadar aldı ve dosyalar düzenli idi fakat arşiv bozuk uyarıları vs. veriyordu.
Bende Rufus üzerinden bakayım dedim ki Rufus yazılımı gayet düzgün bir şekilde 16GB algıladı(?) hemen biçimlendirmek için freedos yazmaya başladığım zaman her seferinde farklı hatalar aldım.
Ör bu USB belleğin önyükleyici olarak kullanılamayacağını bildirdi.
Sürekli yaptım bu işlemi:
Ben her biçimlendirdiğimde adım atlıyordu yani, farklı hatalar veriyordu ardından o hatayı vermeyip devam ediyordu!
Ve çok ilginç bir şey oldu;
Sürekli hata alırken birden bire biçimlemeyi tamamladı! <3 RUFUS