16 km yol kaç saat sürer?

Hiç böyle fazla km yol gitmedim. 3-4 km arası gittim hep. Haftada toplam 8 saat bisiklet sürerim ortalama. Ordu perşembe arası yokus yok gibi bir şey. 16 km bir yol. Zorlar mı? Kaç saatte gidilir. Tecrübelerinizi bekliyorum.

Eğim oranı, tempo, hız kullanacağınız bisiklet türü, yolun durumu, trafik durumu bunlar gibi unsurları önemli fakat ben enduro veya mtb ile 15 kilometre yolu 56 dakikada gitmişim Relive uygulamasına göre.

Dünya genelinde 1 saatlik ortalama yürüme hızı 5 km olarak kabul ediliyor ( boy, cinsiyet gibi kavramlardan bağımsız olarak).

Edeni alalım o zaman, sizinle konuşmanın bir anlamı olmayacak.

@Krmdmrz Komik olan ne? Hayatınızda kaç kere, mesafesini bildiginiz bir uzaklığı yürüdünüz?

Son düzenleme:
Merhaba, 8 km yolu yarı yürüyüş yarı koşu şeklinde 1.30 saatte aldım. Burada tecrübe paylaşmak yerine geyik çevirmek uygun olmaz, lütfen empatiyi hayatımızdan bir an olsun çıkarmayalım.
16 km yol yürüme ile 3 saat, o bisiklet ile o yolda en fazla 50 dk sürer.

Düzenli olarak yürüyüş yapıyorum, işe de yürüyerek gidip geliyordum. 2.4 km’lik yol fakat sizin tabirinizle “sizinle konuşmanın bir anlamı olmayacak”.

Neden olmasın? Ben sizden dayanağı istedim. Lakin mevzu çok saçma sekillere gitmekte. Misal, işe gitme vaktinizden örnek vermeyi neden tercih etmediniz?

Hiç böyle fazla km yol gitmedim. 3-4 km arası gittim hep. Haftada toplam 8 saat bisiklet sürerim ortalama. Ordu perşembe arası yokus yok gibi bir şey. 16 km bir yol. Zorlar mı? Kaç saatte gidilir. Tecrübelerinizi bekliyorum.

Bisiklet kiti al yolda kalırsın bir şey olur riskli :) lastinleri güneşte cok kullanma mola ver golgede.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı