16 M/bit Tarifemden 13 M/bit alabiliyorum

Max Horkheimer

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ;
16mbps ttnet hipernet kullanıcısıyım. Sabit 13mbps alabiliyorum 9-10 ms oluyor genellikle. Şöyle bir sıkıntım var indirmelerde, youtubeda video izlemede falan hiç bir sıkıntı yaşamamama rağmen online oyun oynarken spotifydan müzik dinlersem lag oluyor. Kullandığım modem tp-link td-w8960n. Modem 300mbps kadar destekleyen bir modem adsl2+. Oynadığım oyunu da söyleyeyim yardımcı olur belki. League of Legends oynuyorum. Sabit 55 ping alıyorum. Fakat spotify açtığımda sonuç hüsran. :( Olmaması gerektiğini düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.
Not: Başlığa ne yazacağımı bulamadım görmezden gelin lütfen. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Farklı bir müzik platformu üzerinden denemedim. Fakat youtube üzerinden bir playlist açsam sıkıntı yaşamıyorum. Orada da istediğim playlistleri bulamıyorum. :/ Bu programda böyle bir sorun oluyor. Bir de şöyle bir şey var. Bağdaştırıcı ayarlarımda 100mbps görüyorum. Modemim 300mbps destekliyor. N standartıda 300 mbps destekliyor diye biliyorum. O ayarlarda neden yazmıyor? Cevap için teşekkürler .

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı