Evim 13-16 Mbps destekliyor sadece ona göre sabit ve güzel ping değerleri için bir internet arıyorum. Türk Telekom'la TurkNet arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim?
Evim 13-16 Mbps destekliyor sadece ona göre sabit ve güzel ping değerleri için bir internet arıyorum. Türk Telekom'la TurkNet arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim?
Hangisini alsan kafan rahat olmaz, VDSL'ye geçiş yap imkanın varsa.
Fiyat ve altyapı bazında değil de yurt dışına olan çıkışlara göre değerlendirmek gerek hocam. TurkNet'in yurt dışına verdiği çıkışları daha iyi, yani oyunlarda daha stabil ve düşük ping alınabilir diye düşünüyorum. Yoksa aynı altyapıda hangi firmaya geçerseniz geçin hızlar aynı olacaktır.TurkNet'te Türk Telekom altyapısında verecektir(ADSL de TurkNet'in altyapısı yok diye biliyorum). Destek olarak TurkNet daha iyi. Fiyat bakımından en ucuz yeri tercih edin derim.
Fiyat ve altyapı bazında değil de yurt dışına olan çıkışlara göre değerlendirmek gerek hocam. TurkNet'in yurt dışına verdiği çıkışları daha iyi, yani oyunlarda daha stabil ve düşük ping alınabilir diye düşünüyorum. Yoksa aynı altyapıda hangi firmaya geçerseniz geçin hızlar aynı olacaktır.
Kablonet'e göz atabilir misin? Bazen altyapı olmayan yerlerde kendi altyapıları oluyor.Maalesef şu anlık imkanım yok.
Fiyat ve altyapı bazında değil de yurt dışına olan çıkışlara göre değerlendirmek gerek hocam. TurkNet'in yurt dışına verdiği çıkışları daha iyi, yani oyunlarda daha stabil ve düşük ping alınabilir diye düşünüyorum. Yoksa aynı altyapıda hangi firmaya geçerseniz geçin hızlar aynı olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.