16 Mbps hızda bir internet yeterli midir?

Genelde ping sorunu internet hızı yüzünden değil sunucuların durumu kalitesi yoğunluğu veya senin modeme ulan uzaklığın belirler LoL Valorant gibi oyunlarda ping derdinin olacağını düşünmüyorum ama bu oyunlardan elbet sıkılacaksın yeni limanlara yelken açmak isteyeceksin yeni limanların boyutu artık 50 60 GB ın üstünde yeni oyunları indirmen bir hayli uzun sürebilir bu internet ile ama altyapın olmasa bile Türk Telekom ile iletişime geç ben öyle yapmıştım VDSL'e geçmek istiyorum de sana extra modem ücreti çıkacak ama bütçen yetiyor ise daha hızlı internete erişimin olur.

neredeyse tüm hızı alıyordum kullandığımda. En üst paket 24 mbps idi geçen yıl. 23 civarı geliyordu.

Altyapısız internet zaten maksimum 16 Mbps falan olur. Eterneth bağlasan bile ms yersin.

kesinlikle tt almayın gdin türknet falan kullanın ttnin hem interneti yavaş hem çok pahalı türk net ile ilk 6 ay 180 tl gibi bir para öduyosunuz ve 1000 megabit

en azından bi 50 mbps vardır
Yoktur hocam yokturrr. Bizde kocaelide oturuyoruz oturduğumuz apartman da altyapı falan yok. 400gb superbox a aylık 400tl veriyoruz ve bazen 8 bazen 10 gün İnternetsiz kalıyoruz yetmediği için. Çok kötü birşey yemin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…