Sorunu anlayamadım; modemden mi, yoksa ev içindeki kablolardan mı, yoksa evin dışında kalan tesisatta mı sorun var?
Eki Görüntüle 1134459
Müşteri hizmetleri maalesef ilgilenmiyor. Kendileri kontrol ettiğinde bağlantı sorunu yokmuş. Kırk tane şey sayıp kapatıyorlar ben de tam sorunu anlamak için yazayım dedim. Türk Telekom gibi bir şirkete güvenmiyorum çünkü. Onlar sorun yok der yine sorun onlardadır belki. Değilse de modem mi sorunlu kablo mu ona göre değiştireyim. Çünkü onlar bunu söylemiyor.Müşteri hizmetleri ile iletişime geçin onlar bir çözüm bulacaklardır diye düşünüyorum.
800kb/s :,)Upload 4 download 18 olarak görünüyor. Oyun falan indirirken ne kadar hızla iniyor? 2 MB/S hızdan fazlaysa sorun yok.
Arkadaşlar belki bu şekilde sıkıntısı olan Türk Telekom müşterisi insanlar olabilir onun için güncelleme yapıyorum. Ben Türk Net'e geçiş yaptım. Türk Telekom bana ısrarla kablolarda ve modemde sorun vardır bizde sorun yok diyordu. Bugün Türk Net bağlandı ve hızı aşağıya bırakıyorum. Aynı modem ve aynı kablolar... Benden 16 Mbps parası alıp 4 Mbps hız veren Türk Telekomu herkes görsün. Eğer sorununuz varsa bilin ki sizden değil Türk Telekom denen aşağılık şirkette.Sorunu anlayamadım; modemden mi, yoksa ev içindeki kablolardan mı, yoksa evin dışında kalan tesisatta mı sorun var?
Eki Görüntüle 1134459
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.