16 Mbps internete 66 TL ödemek

Merhaba benimki aslında sorun değil endişe. Yıllardır öğrenciyim ailemden uzakta yaşıyordum. Virüs nedeni ile evime geri döndüm. Evde internet bağlantısı yok kullanan olmadığı için. İnternet başvurusu yaptım. Altyapım 16Mbps destekliyor ve 16Mbps paket verdiler. Çok düşük hız almaktan ve internet erişiminin kabusa dönüşmesinden endişeliyim. Eve gelen kablolar ben kendimi bildim bileli var. Ev telefonunun olduğu zamanlardan kalma 20 yıla yakındır. Altyapının desteklediği hızı artırmak için ne yapmam lazım nereye başvuru yapıp dilekçe yazayım. Öğrenci evimde kullandığım internet 35Mbps'di 66TL ödüyordum. Bu internet 16Mbps yine 66TL ödeyeceğim. Haksızlık değil mi? Yoksa coğrafya kader deyip razı olmak mı lazımdır?

Ben de 25Mbit fiber için 74 TL ödüyorum. Tutturabildiğine durumu var bu internet konusunda. İşinizi görecekse, mecburen vereceksiniz o parayı. Daha ucuza daha üst paket verenler de var ama stabilite için servis sağlayıcımı değiştirmiyorum. Sorun yaşanmayacaksa, o paraya 16Mbit alınır bence. En azından işinizi görür o hız.

Son düzenleme:
Altyapı yoksa başvurduğunuzda gelmesi yıllar sürebilir. Ek olarak fiyat kötü değil bence. Sizin öğrenci evinde kullandığınız internet bayağı ucuzmuş. 24 Mbit'e 100 lira ödüyorum.

Ben de 25Mbit fiber için 74 TL ödüyorum. Tutturabildiğine durumu var bu internet konusunda. İşinizi görecekse, mecburen vereceksiniz o parayı.

Kağıt üstündeki hız ile alabileceğim hızın aynı olmayacağını biliyorum. Peki daha hızlı bir internet kullanmak istersem ne yapmam gerekir?
Altyapı yoksa başvurduğunuzda gelmesi yıllar sürebilir. Ek olarak fiyat kötü değil bence. Sizin öğrenci evinde kullandığınız internet bayağı ucuzmuş. 24 Mbit'e 100 lira ödüyorum.

Evet öğrenci evinde NetSpeed kullanıyordum.

Altyapı konusu şans işi. Biz şu an oturduğumuz eve taşındığımızda (geçen Eylül sonu) bizim evde hiçbir şekilde altyapı yoktu ne xDSL ne fiber. Telekoma dilekçe verdik 2-3 ay içinde fiber altyapı gelecek dediler ve geldi. Bir yandan 4 yıldır dilekçe verip hala altyapısı olmayan tanıdıklarım var. Şu an Millenicom'dan 100 MBPS internete modem ücreti vs. dahil 115 TL ödüyorum.

Bir de Türkiye'nin her yerindeyiz, sen iste diye reklam yapıyorlar. Bende hızlı internet kullanmak istiyorum bunun için illaki şehir merkezine mi taşınmam gerekiyor.Coğrafya gerçekten kader mi? Vallahi çok üzülüyorum.
Altyapı konusu şans işi. Biz şu an oturduğumuz eve taşındığımızda (geçen Eylül sonu) bizim evde hiçbir şekilde altyapı yoktu ne xDSL ne fiber. Telekoma dilekçe verdik 2-3 ay içinde fiber altyapı gelecek dediler ve geldi. Bir yandan 4 yıldır dilekçe verip hala altyapısı olmayan tanıdıklarım var. Şu an Millenicom'dan 100 MBPS internete modem ücreti vs. dahil 115 TL ödüyorum.
Ne diyeyim hayırlı olsun.Şanslıymışsınız.

Bir de Türkiye'nin her yerindeyiz, sen iste diye reklam yapıyorlar. Bende hızlı internet kullanmak istiyorum bunun için illaki şehir merkezine mi taşınmam gerekiyor.Coğrafya gerçekten kader mi? Vallahi çok üzülüyorum.
Bizim ülkemizde maalesef öyle. Ben Sakarya'dayım tam olarak şehir merkezinde sayılmam ama çok uzakta da değilim. Dediğiniz gibi, coğrafya kaderdir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı