Berkay Keskin22
Hectopat
Arkadaşlar selamlar. Yıllardır sorun olan bir belayı size anlatacağım. Öncelikle oturduğum yerde ADSL var sadece ve bende ADSL kullanıyorum. 16 Mbps, 0.70 upload normal kullanımda bana yeten bir internet evde kimse Wi-Fi'ye bağlanmazsa. Valorant, CS gibi oyunlarda 20 ms 60 55 ms takılıyorum hatta arkadan video bile izleyebiliyorum ama Wi-Fi'ye bağlandıktan sonra pinglerim aşırı derecede yükseliyor 1000 ms 600 500 800 olarak devam ediyor ve şu şöyle devam ediyor YouTube'dan video açtıkları zaman o kadar sorun olmuyor en fazla 70'e çıkıyor veya Instagram'da dolaştıkları zaman 10 falan oluyor ve beni rahatsız etmiyor ben yine oynayabiliyorum ama WhatsApp, Instagram gibi uygulamalarda fotoğraf atımı yapılınca video atımı yapılınca 1000'e kadar çıkıyor ve bunu hep tekrarladıkları için oyun oynamam imkansız ve sinir krizi geçirmelik. Böyle karantina günlerinde insanın canı sıkılıyor bir eğlencemiz var ama yapamıyoruz. Eğer güçlü bir modem alımı yapsam bana bir yararı olur mu? Veya başka öneriniz var mı? Ne almam gerek?
Son düzenleyen: Moderatör: