50 MBPS internette yüksek Ping

ceyx12xx

Hectopat
Daha fazla  
50MBPS Internetim var kotada felan degil fakat League of legends'de +75 ping altına düşmüyor. CS:GO'da +90 ping altına düşmüyor. Kablo ile baglaniyorum daha dün yeni kablo aldım. Wi-Fi ile baglanınca da aynı ping kablo ile baglanınca da. Sorun nedir? Bunun icin format da attım yardımcı olursaniz sevinirim.

87959c7037524ed09e3d12382b9e1fe4.png

sorunum devam ediyor :)

Ping durumu senin ile internet sağlayıcın arasındaki iletişim hızını belirler yani hızın ne kadar yüksek olursa olsun iletişim seviyen düşükse ping yüksek olur ama 35 ping o kadarda yüksek değil. Rahatsız oluyorsan müşteri hizmetlerini ara portunu değiştirsinler bazen işe yarıyor.

Bende aynı hız testini uyguluyorum değerler aşağı yukarı aynı hatta daha iyi ama world Of tank oynunda Ping 100 den aşşağı düşmüyor kablolu bağlantı onuda belirtiyim

50MBPS Internetim var kotada felan degil fakat League of legends'de +75 ping altına düşmüyor. CS:GO'da +90 ping altına düşmüyor. Kablo ile baglaniyorum daha dün yeni kablo aldım. Wi-Fi ile baglanınca da aynı ping kablo ile baglanınca da. Sorun nedir? Bunun icin format da attım yardımcı olursaniz sevinirim.

Eki Görüntüle 239142

sorunum devam ediyor :)
Konuyu hoplatıyorum belki ama nasıl çözdün hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı