16 MBPS internetten 10 MBPS hız alma sorunu

Deniz G.

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba interneti daha 3 gün önce aldık fakat max 10 MBps hız alabiliyorum. Türk telekomu aradığımda hiçbir sorun olmadığını söylüyorlar. Bu hat değerlerine göre max kaç hız almam gerek acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hat değerleriniz çok iyi, hiçbir sorun olmadan 16Mbps hızı rahatça kullanabilirsiz.

Hat değerleriniz çok iyi, hiçbir sorun olmadan 16Mbps hızı rahatça kullanabilirsiz.
Yorumun için çok teşekkür ederim. Türk telekomu arıyorum diyorum en fazla 10 mbps alabiliyorum, müşteri temsilcisi bana internetinizde sorun yok yanılma payı falan filan var diyip geçiştiriyor sizce ne yapmalıyım. Birde ekip evime geldiğinde kablonun ucuna ölçüm cihazı taktı ve bana rahat 23 mbps desteklediğini söyledi. Sizce ne yapmalıyım?

Telefonda sinirli bir şekilde konuşun ve arıza kaydı açana kadar bunu devam ettirin.

Şikayetvar sitesine konu açabilirsiniz. Türk Telekom Online İşlem Merkezi'nden şikayet yazabilirsiniz. Bu arada keşke Türk Telekom almasaydınız.

Şikayetvar sitesine konu açabilirsiniz. Türk Telekom Online İşlem Merkezi'nden şikayet yazabilirsiniz. Bu arada keşke Türk Telekom almasaydınız.
Ben süperonline'dan almaya çalıştım fakat türk telekom süperonline'a altyapısını kullanmaya izin vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…