Yorumun için çok teşekkür ederim. Türk telekomu arıyorum diyorum en fazla 10 mbps alabiliyorum, müşteri temsilcisi bana internetinizde sorun yok yanılma payı falan filan var diyip geçiştiriyor sizce ne yapmalıyım. Birde ekip evime geldiğinde kablonun ucuna ölçüm cihazı taktı ve bana rahat 23 mbps desteklediğini söyledi. Sizce ne yapmalıyım?Hat değerleriniz çok iyi, hiçbir sorun olmadan 16Mbps hızı rahatça kullanabilirsiz.
Dün yapmak istedim fakat sürekli aynı şeyi papağan gibi söyleyip durdular.Telefonda sinirli bir şekilde konuşun ve arıza kaydı açana kadar bunu devam ettirin.
Ben süperonline'dan almaya çalıştım fakat türk telekom süperonline'a altyapısını kullanmaya izin vermedi.Şikayetvar sitesine konu açabilirsiniz. Türk Telekom Online İşlem Merkezi'nden şikayet yazabilirsiniz. Bu arada keşke Türk Telekom almasaydınız.
Altyapısı yok ne yazık ki oturduğum mahallede.Tavsiyem Uydunet'e geçmen. Tam bir fiyat/performans hizmeti![]()
Yeniden arayıp başka birine bağlanabilirsiniz.Dün yapmak istedim fakat sürekli aynı şeyi papağan gibi söyleyip durdular.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.