16 MBPS internetten 10 MBPS hız alma sorunu

Yanlış Bilgilendirme
Merhaba interneti daha 3 gün önce aldık fakat max 10 MBps hız alabiliyorum. Türk telekomu aradığımda hiçbir sorun olmadığını söylüyorlar. Bu hat değerlerine göre max kaç hız almam gerek acaba?

Eki Görüntüle 177330
Merhaba Deniz G. 16 Mbps olan bir internet 14 Mbps alır ve de 10 Mbps bağlanması genelde kablo sorunundan dolayı olur. Yeni bir ethernet kablosu alabilirsiniz ya da servis sağlayıcı firmayla görüşüp eve ekip istemelisiniz (bu yöntem en doğrusu olandır.) Dışarıdan gelen internet kabloları da bakım gerektirebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Deniz G. 16 Mbps olan bir internet 14 Mbps alır ve de 10 Mbps bağlanması genelde kablo sorunundan dolayı olur. Yeni bir ethernet kablosu alabilirsiniz ya da servis sağlayıcı firmayla görüşüp eve ekip istemelisiniz (bu yöntem en doğrusu olandır.) Dışarıdan gelen internet kabloları da bakım gerektirebilir.
Sorun bu zaten. Kurulum yapan ekip evime geldi ve modemi bağladığım kablonun ucuna cihaz taktı ve 23 Mbps internet desteklediğini söyledi.

Sorun çözülmüştür dünkü odun müşteri temsilcisi bana hattınızda sınırlama yok, %12 yanılma payı falan filan deyip geçiştirmişti. Bugün tekrar aradım müşteri temsilcisini bir bayan çıktı ve bana hattımda kopma yaşanmaması için 10 Mbps hıza sabitlendiği söyledi ve 16 Mbps hıza yükseltti.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı