16 Mbps kullanıcısıyım fakat 2-3 Mbps alıyorum

Canzi

Centipat
Türk Telekom 16 Mbps kullanıcısıyım. Lakin kablo ile 12-13 değerleri alıyorum. Bu değerler sanırım normal ama Wi-Fi ile 2-3 bazen 4 ama Max 6 görüyorum. Bu değerlerin normal olmadığını düşünüyorum. Bir yandan da tivi bu kullanıyoruz 99 TL fatura tutarım var. Wi-Fi modemin yaklaşık 8 yıllık kendileri verdiler. Acaba Wi-Fi arızalandığı için bu kadar düşük değerler alıyor olabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Wi-Fi ile düşük hız alman normal.

Bu kadar düşük almam normal mi modem yanındayken bile?
Kaliteli bir modem alırsan hızın o kadar düşmez.

Sizde ne kadar düşüş oluyor Wi-Fi'da kablo ile kıyaslarsanız bir bakıp söyleyebilir misiniz?
1588365445748.png

Son düzenleme:
16 Mbit için 99 TL mi ödüyorsunuz gerçekten? Bir de taahhüt istiyorlar bu fiyata. İyi müşteri buluyorlar valla.

Hattınız çok rahat 75 Mbps kaldırır ve bu hızı Türknet, Millenicom gibi firmalardan taahhütsüz olarak 85 TL ile 100 TL arasına alabilirsiniz firmaya bağlı olarak.

Hat değerlerinde sorun yok. Sorun modeminizde bu arada WiFi çok yetersiz kalıyor.

16 Mbit için 99 TL mi ödüyorsunuz gerçekten? Bir de taahhüt istiyorlar bu fiyata. İyi müşteri buluyorlar valla.

Hattınız çok rahat 75 Mbps kaldırır ve bu hızı TürkNet, Millenicom gibi firmalardan taahhütsüz olarak 85 TL ile 100 TL arasına alabilirsiniz firmaya bağlı olarak.

Hat değerlerinde sorun yok. Sorun modeminizde bu arada Wi-Fi çok yetersiz kalıyor.

Modemimi değiştirirsem sorun düzelir diyorsunuz zaten yükseltmeyi düşünüyorum 50liği 124TL'ye verecekler

Modemimi değiştirirsem sorun düzelir diyorsunuz zaten yükseltmeyi düşünüyorum 50liği 124TL'ye verecekler
Hocam yapmayın, çok fahiş fiyatlar bunlar bu hızlar için. Taahhüt de cabası. Yine de size kalmış tabii.

İyi bir modem istiyorsanız Keenetic Extra DSL öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı