16 Saatlik Yolculukta Bilgisayar Nasıl Taşınır?

Ucry

Kilopat
Bildiğiniz gibi arefe yaklaşıyor, şimdi ben de 3 ay köydeyim. Acaba masaüstü PC'mi ve monitörünü nasıl yolda taşıyabilirim? (Gideceğimiz araç bagajlı herkesin bindiği.)

Bildiğiniz gibi arefe yaklaşıyor, şimdi ben de 3 ay köydeyim. Acaba masaüstü PC'mi ve monitörünü nasıl yolda taşıyabilirim? (Gideceğimiz araç bagajlı herkesin bindiği.)

önce kutulaman gerek ve mümkünse hiç değilse yanına gazete parçaları koy.
Birde şöyle birşey var kasayı dik koyarsan ekrankartını sökmen gerek.(Herhangi bir kasiste veya çukurda ekran kartı hasar almasın diye.) Eğer yatay koyucaksan bi sıkıntı olmaz.

Kutukadığın ve olabildiğince bagajda kaymayacak yere koymaya çalış.(Diğer eşyaların arasına koy örn yastık görevi görür böylece kasa ve mönitörün hasar almaz.)

son olarak monitör için stretç film çekebilirsin ekranına(Çizilecek bir konumda ise)
Başka hiçbir sıkıntı yok diye biliyorum.

İyi yolculuklar ...

Ekran kartı ve HDD'yi söküp varsa kutusunda taşımanızı öneririm. Kasa ve diğer parçalar için ise köpük veya balonlu naylona sarıp öyle taşımanızı öneririm.

Ayrıca kutuların veya nerede taşıyorsanız onun üzerine kırılabilir etiketi yapıştırmanızı veya içerisinde kırılabilecek hassas eşyaların olduğunu mutlaka belirtin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı