16 yaş creatin önerisi

Ağırlık kaldırmanın boy uzamasını olumsuz etkilediği bayağı doğru yani
Doğru o kadar bilimsel makale var kendimden de bilirim 14 te kas çalışırken 2 cm uzadım bırakıp futbol basketbol bisiklet gibi spor dallarına yöneldim 15 de 14 cm civari bişeydi eğer yalansa kaynak at lütfen adam akıllı tartışalım.

Ben de 14 ümden beri uzamıyorum ama ilk kez bu yıl gym e gidiyorum 17 yasındayım. Creatinin kemikler ya da epifiz plaklarında nasıl bir etkisi olabilir de boy uzamasını durdurabilir? Büyüme hormonu normal seviyelerde olan birisi için büyüme hormonu almamalı cünkü vücut gelisimi yavaslar deseydiniz katılırdım ama bu dediğinize katılmıyorum.

Doğru o kadar bilimsel makale var
Hangi makaleler onlar?
kendimden de bilirim 14 te kas çalışırken 2 cm uzadım bırakıp futbol basketbol bisiklet gibi spor dallarına yöneldim 15 de 14 cm civari bişeydi eğer yalansa kaynak at lütfen adam akıllı tartışalım.
Demek ki boy atma yaşın 15'miş. Çok saçma argüman.

Allah aşkına 14 te 14 15 te 2 uzasam eyvallah derimde neyse

Allah aşkına 14 te 14 15 te 2 uzasam eyvallah derimde neyse
O kadar bilimsel makale var dedin basit bir aramayla tersini gösteren makaleler buldum şimdi alakasız bir argüman sunuyorsun. Zorlama olmuyor. Senin mantığınla bu dediğin bütün literatürü çürütüyor. Boy atma yaşın 15'miş bunun ağırlık çalışmayla alakası ne?

Zaten az çalışsa sorun olmaz benim belirttiğim ve kendimin zamanında yaptığı gibi orta ağır antrenmanlar .
Şu da gerçek az çalışmayla çalışmayanlan farkın olmaz bu da kabak gibi ortada.

Zaten az çalışsa sorun olmaz benim belirttiğim ve kendimin zamanında yaptığı gibi orta ağır antrenmanlar .
Şu da gerçek az çalışmayla çalışmayanlan farkın olmaz bu da kabak gibi ortada.
Yok hala olmuyor.

O kadar var denilen bilimsel makaleleri de bekliyorum hala bu arada.

Zaten az çalışsa sorun olmaz benim belirttiğim ve kendimin zamanında yaptığı gibi orta ağır antrenmanlar
Senin zamanında yaptığın "orta ağır antrenmanlar" boy uzamanı falan etkilemedi. Sadece boy atma yaşın 14 değildi bu kadar basit.

Son düzenleme:
Yok hala olmuyor.

O kadar var denilen bilimsel makaleleri de bekliyorum hala bu arada.

Senin zamanında yaptığın "orta ağır antrenmanlar" boy uzamanı falan etkilemedi. Sadece boy atma yaşın 14 değildi bu kadar basit.
Aşırı çalışma kötüdür ama normal derece katkı bile sağlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…