16 yaş creatin önerisi

Kardeşim doktorlar diyor bizzat öyle TV'ye çıkan değil gittiğim 60 yaşındaki en iyi üniversitelerden birini bitirmiş olan doktorun bizzat dediği şu bu tarz maddeler alıp ağırlık çalışanlar 15'inden sonra 1 cm bile uzamadı bizzat dediği bu ama siz gidip bilmem ne ürünü satmaya çalışan adamların attığı yalanlara inanıp gidip doktor kötülüyorsunuz
Ha her doktorun dediği doğru değil ama bu dediğim şey doğru çok net bir şekilde.
Yukarıya yazdığıma yanlış bilgi yazılmış creatin alıp ağırlık çalışma yazmışım yanlış diye anons edilmiş ne demişler doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar.

Hocam öyle dememiştir ben uzadım çünkü anlaşılsın diye demistir belki.

Uçuk kaçık veya uzun süre çalışmadım tabii

Kardeşim doktorlar diyor bizzat öyle tvye çıkan değil gittiğim 60 yaşındaki en iyi üniversitelerden birini bitirmiş olan doktorun bizzat dediği şu bu tarz maddeler alıp ağırlık çalışanlar 15 inden sonra 1 cm bile uzamadı bizzat dediği bu ama siz gidip bilmem ne ürünü satmaya çalışan adamların attığı yalanlara inanıp gidip doktor kötülüyorsunuz
ha her doktorun dediği doğru değil ama bu dediğim şey doğru çok net bir şekilde .
Yukarıya yazdığıma yanlış bilgi yazılmış creatin alıp ağırlık çalışma yazmışım yanlış diye anons edilmiş ne demişler doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar.
Aga sen neyden bahsettiginden farkinda misiin? O doktor kreatin dememistir ozel olarak, Bu adamlar steroid aliyorlar o da ostrojeni tavanladigindan buyume plaklarini erken kemiklestiriyor. Ki 1 cm uzamamistir falan gercekci de gelmiyor steroid alsa bile. Sen cok yanlis anlamissin.

Aga sen neyden bahsettiginden farkinda misiin? O doktor kreatin dememistir ozel olarak, Bu adamlar steroid aliyorlar o da ostrojeni tavanladigindan buyume plaklarini erken kemiklestiriyor. Ki 1 cm uzamamistir falan gercekci de gelmiyor steroid alsa bile. Sen cok yanlis anlamissin.
Kral ben creatine laf etmedim zaten bak düzeltilmiş creatineyi eyvallah bende kullanıyorum şuan tek başına creatin alsa bişey olmaz zaten ama ağırlık çalışmasın dedim ben ama düzeltilmiş .

Kardeşim doktorlar diyor bizzat öyle tvye çıkan değil gittiğim 60 yaşındaki en iyi üniversitelerden birini bitirmiş olan doktorun bizzat dediği şu bu tarz maddeler alıp ağırlık çalışanlar 15 inden sonra 1 cm bile uzamadı bizzat dediği bu ama siz gidip bilmem ne ürünü satmaya çalışan adamların attığı yalanlara inanıp gidip doktor kötülüyorsunuz
ha her doktorun dediği doğru değil ama bu dediğim şey doğru çok net bir şekilde .
60 yaştan sonrasını okumadım. Doktorunun bilmem kaç senesinden kalma bilgileri geçerli değil. Dediğini destekleyen tek bir araştırma yok. Kimse kimsenin yalanına falan inanmıyor. Kreatin üzerinde yüzlerce araştırma var, kullanan milyonlarca insan var hepsi 15 yaşında o boyda kaldı öyle mi😀

Kral ben creatine laf etmedim zaten bak düzeltilmiş creatineyi eyvallah bende kullanıyorum şuan tek başına creatin alsa bişey olmaz zaten ama ağırlık çalışmasın dedim ben ama düzeltilmiş .
16 Yasina girmis zaten dostum agirlik rahat rahat calisabilir hic bir seyde olmaz. 16 Yasinda yani bisey olacagini sanmiyorum 16-18 yas arasi 2 yil var.

Konuda steroidle ilgili bir şey geçmedi, kimse bahsetmedi bildiğin kreatine laf etmişsin. Konu sahibi steroid önerisi istemediğine göre dediğin şey kreatin hakkında veya kreatinle steroidleri bir tutmuşsun.

Neden çalışmasın? Ağırlık çalışmak boy uzamasını falan durdurmuyor.

Tavsiye isteyen birine bu konuda bilgi birikimin olmadan kulaktan dolma bilgilerle tavsiye vermeye çalışmanın bir anlamı yok. Kimseye bir faydası yok bunun.

Bu doktorun adi soyadi nedir acaba? Dedikleri zirva cunku, Steroid bile alsan 1 cm bile uzayamama durumu olmuyor.

Konuda steroidle ilgili bir şey geçmedi, kimse bahsetmedi bildiğin kreatine laf etmişsin. Konu sahibi steroid önerisi istemediğine göre dediğin şey kreatin hakkında veya kreatinle steroidleri bir tutmuşsun.

Neden çalışmasın? Ağırlık çalışmak boy uzamasını falan durdurmuyor.

Tavsiye isteyen birine bu konuda bilgi birikimin olmadan kulaktan dolma bilgilerle tavsiye vermeye çalışmanın bir anlamı yok. Kimseye bir faydası yok bunun.
Emin ol senden 3 kat fazladır biyoloji bilgim. en kötü ihtimal biyoloji bilgim creatin zararlı bir madde değil .
Ben sadece daha 18 e girmeden ağırlık çalışacak olmasına karşı bişey dedim buda öneri sadece gelmiş karşıma profesör ayağı çekiyorsun kaydığın reelslerden aldığın bilgilerle.

Son düzenleme:
Emin ol sende 3 kat fazladır en kötü ihtimal biyoloji bilgim creatin zararlı bir madde değil .
Ben sadece daha 18 e girmeden ağırlık çalışacak olmasına karşı bişey dedim buda öneri sadece gelmiş karşıma profesör ayağı çekiyorsun kaydığın reelslerden aldığın bilgilerle.
Dostum sen madde dedin ilk once simdi de kiviriyosun konustukca batiyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı