16 yaş için motor önerisi

Yavuz_sama

Hectopat
Motorlar hakkinda hiçbir bilgim yok oncelikle. Koyde vitesli motor surdum sadece o da duz yolda. Bütçem maksimum 50 60 bin TL. İbternette 16 yas Max 125 CC motor kullanabiliniyor diye okudum, amacim okula gidip gelirken ve sehir ici cok uzak olmayan yerlerde kullanmak. İlk defa kullanacagim icin baslangic motoru onerebilirseniz sevinirim. Dis gorunuse onem veriyorum, spor veya yaris motoru gibi olsun istiyorum. Max 100 yapsa bile yeter benim icin. Oyle magandalik veya hiz pesinde degilim, ayagimi yerden kessin istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Motorlar hakkinda hiçbir bilgim yok oncelikle. Koyde vitesli motor surdum sadece o da duz yolda. Bütçem maksimum 50 60 bin TL. İbternette 16 yas Max 125 CC motor kullanabiliniyor diye okudum, amacim okula gidip gelirken ve sehir ici cok uzak olmayan yerlerde kullanmak. İlk defa kullanacagim icin baslangic motoru onerebilirseniz sevinirim. Dis gorunuse onem veriyorum, spor veya yaris motoru gibi olsun istiyorum. Max 100 yapsa bile yeter benim icin. Oyle magandalik veya hiz pesinde degilim, ayagimi yerden kessin istiyorum.
Ehliyet aldınız mı motor için?

Daha almadim ama eger guzel bir motor bulabilirsem ve bu ise aklim yatarsa alacagim. Konuyu bilgilenmek icin açtım.

Dostum şekil istiyorsunsa 50-60bine alacağın 125CC Max motor Küba'nın cgleri bir de sigortasıydı ekipmanıydı 80bin olur sana o bile sana önerim biraz daha para toplayıp RK125s veya TVS Raider alman ama arttıramam diyorsan scooter al Hero DASH110 veya TVS jupiter 110 alabilirsin. Bunlarda kaliteli scooterlardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı