16 yaşında 85 kilo 1.81 boy ile nasıl kilo verilir?

Cem Özmen

Femtopat
Daha fazla  
İlk defa böyle bir şey yapacağım, 16 yaşındayım 1.81 boy tahminen 85 kilom var. Biraz göbek var ama belli olmuyor. Ne yapmalıyım kilo vermek için? Yakınımda spor salonu yok. Önerileriniz bekliyorum. Yağları yakmakta istiyorum.

İlk defa böyle bir şey yapacağım, 16 yaşındayım 1.81 boy tahminen 85 kilom var. Biraz göbek var ama belli olmuyor. Ne yapmalıyım kilo vermek için? Yakınımda spor salonu yok. Önerileriniz bekliyorum. Yağları yakmakta istiyorum.
Düzgün beslenip kalori açığı oluşturman gerekli. 5000 Yakıyorsan 4000 yiyeceksin.

Hocam güne düzgün başla sabah yürüyüş yapacak yerin varsa yürüyüş yap sabahleyin protein ağırlıklı beslen haşlanmıs yumurta çay peynir zeytin gibi doymuş yağ ve şekeri çok azalt gün içinde de hafif şınav barfiks falan yap o göbek zaten gider düzgün bir vücudun olur.

Günde 2 defa yemek ye sabah ve akşam. akşam 18:00 dan sonra bir şey yeme . gün içerisinde 1 saat spor yap . 1 ay içerisinde 10 kilo gider.

Dostum bildirimden görmedim. Kardiyo egzersiz işte koşu bandı koşu yürüyüş vs. Kalori açığı şöyle oluyor hareket durumuna göre insan günlük kalori yakar 7000 kalori =1kg senin vücudun günde 3000 yakıyorsa sen 2000 kalorilik yemek yiyeceksin. Günlük Kalori İhtiyacı Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Hocam güne düzgün başla sabah yürüyüş yapacak yerin varsa yürüyüş yap sabahleyin protein ağırlıklı beslen haşlanmıs yumurta çay peynir zeytin gibi doymuş yağ ve şekeri çok azalt gün içinde de hafif şınav barfiks falan yap o göbek zaten gider düzgün bir vücudun olur.
Teşekkür ederim yarın başlayacağım.
Günde 2 defa yemek ye sabah ve akşam. akşam 18:00 dan sonra bir şey yeme . gün içerisinde 1 saat spor yap . 1 ay içerisinde 10 kilo gider.

Fazla kilonuz yok hocam ama yine de deri sarkması riski olmaması için ayda 5 kilodan fazla vermeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı