İlk defa böyle bir şey yapacağım, 16 yaşındayım 1.81 boy tahminen 85 kilom var. Biraz göbek var ama belli olmuyor. Ne yapmalıyım kilo vermek için? Yakınımda spor salonu yok. Önerileriniz bekliyorum. Yağları yakmakta istiyorum.
Düzgün beslenip kalori açığı oluşturman gerekli. 5000 Yakıyorsan 4000 yiyeceksin.İlk defa böyle bir şey yapacağım, 16 yaşındayım 1.81 boy tahminen 85 kilom var. Biraz göbek var ama belli olmuyor. Ne yapmalıyım kilo vermek için? Yakınımda spor salonu yok. Önerileriniz bekliyorum. Yağları yakmakta istiyorum.
Kalori açığı nasıl oluyor? Ayrıca kardiyo gibi bir şey duydum o ne demek?Düzgün beslenip kalori açığı oluşturman gerekli. 5000 Yakıyorsan 4000 yiyeceksin.
Dostum bildirimden görmedim. Kardiyo egzersiz işte koşu bandı koşu yürüyüş vs. Kalori açığı şöyle oluyor hareket durumuna göre insan günlük kalori yakar 7000 kalori =1kg senin vücudun günde 3000 yakıyorsa sen 2000 kalorilik yemek yiyeceksin. Günlük Kalori İhtiyacı Hesaplama - HESAPLAMA.NETKalori açığı nasıl oluyor? Ayrıca kardiyo gibi bir şey duydum o ne demek?
Dostum bildirimden görmedim. Kardiyo egzersiz işte koşu bandı koşu yürüyüş vs. Kalori açığı şöyle oluyor hareket durumuna göre insan günlük kalori yakar 7000 kalori =1kg senin vücudun günde 3000 yakıyorsa sen 2000 kalorilik yemek yiyeceksin. Günlük Kalori İhtiyacı Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Teşekkür ederim yarın başlayacağım.Hocam güne düzgün başla sabah yürüyüş yapacak yerin varsa yürüyüş yap sabahleyin protein ağırlıklı beslen haşlanmıs yumurta çay peynir zeytin gibi doymuş yağ ve şekeri çok azalt gün içinde de hafif şınav barfiks falan yap o göbek zaten gider düzgün bir vücudun olur.
Teşekkür ederim yarın başlayacağım.Günde 2 defa yemek ye sabah ve akşam. akşam 18:00 dan sonra bir şey yeme . gün içerisinde 1 saat spor yap . 1 ay içerisinde 10 kilo gider.
Fazla kilonuz yok hocam ama yine de deri sarkması riski olmaması için ayda 5 kilodan fazla vermeyin.Teşekkür ederim yarın başlayacağım.
Teşekkür ederim yarın başlayacağım.
Fazla kilonuz yok hocam ama yine de deri sarkması riski olmaması için ayda 5 kilodan fazla vermeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.