16 yaşında A1 ehliyet ile Bajaj Pulsar RS200 kullanabilir miyim?

Yasaya göre kullanamazsın:
"A1 ehliyete sahip sürücüler silindir hacmi maksimum 125 CC olan, maksimum 11 kW gücünde ve güç / ağırlık oranı 0.1 seviyesini geçmeyen sepetli ya da sepetsiz iki tekerli motosikletlerle beraber maksimum 15 kW gücünde üç tekerli motosikletleri kullanabilirler. Bu üç özellik uygun olduğu sürece A1 ehliyeti ile farklı özelliklere sahip motosikletleri kullanabilirsiniz."
Kullanacağın araç CC:
Pulsar RS 200, üstün ve kaliteli olan teknolojisini, 200CC'lik motoruyla ve göz alıcı yenilikleriyle birleştiriyor.

125CC'ye kadar sürersiniz. Kaçak sürecekseniz o ayrı. Ve ilk kez motor süreceksiniz sanırsam. O yüzden 125CC'den başlamak en iyisi şu an.
Arkadaşım birşey olmaz diyor. 125CC almak istiyorum zaten ama dış görünüşü güzel bulamadım, almışken istediğim gibi almak istiyorum çünkü alırsam çok uzun bir süre kullanacağım. 125CC ile çok farkı yok aslında.

Zaten pazar günleri harici akşam saat 22:00'dan sonra süreceğim. Bizim buralardan polis falan çok geçmiyor hem zaten genel olarak cadde aralarında falan süreceğim. Otobana falan pek çıkmam gerekmedikçe.

Arkadaşım bir şey olmaz diyor. 125CC almak istiyorum zaten ama dış görünüşü güzel bulamadım, almışken istediğim gibi almak istiyorum çünkü alırsam çok uzun bir süre kullanacağım. 125CC ile çok farkı yok aslında.

Zaten pazar günleri harici akşam saat 22:00'dan sonra süreceğim. Bizim buralardan polis falan çok geçmiyor hem zaten genel olarak cadde aralarında falan süreceğim. Otobana falan pek çıkmam gerekmedikçe.

Sorun olmaz diyene mi takılacan yasaya mı 😄. Polisin durumuna göre görürsün bir şey olmazı. Onun dışında motor hakkında çok bilgim yok yeni konu açabilirsin onun için.

Arkadaşım bir şey olmaz diyor. 125CC almak istiyorum zaten ama dış görünüşü güzel bulamadım, almışken istediğim gibi almak istiyorum çünkü alırsam çok uzun bir süre kullanacağım. 125CC ile çok farkı yok aslında.

Yakalanmazsan sorun yok ama yakalanırsan 4000TL ceza + çekici, otopark parası falan uğraşırsın.
Görünüşü güzel 125CC drift l var bakabilirsin.

Sorun olmaz diyene mi takılacan yasaya mı 😄. Polisin durumuna göre görürsün bir şey olmazı. Onun dışında motor hakkında çok bilgim yok yeni konu açabilirsin onun için.
Yok yani arkadaşım birşey olmaz diye direkt ona güveniyim demiyorum. Ben beş yıldır falan aynı ilçede yaşıyorum sokaktan falan geçerken bile falan en az 20 kez görmüşümdür polis arabasını.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı