16 Yaşında Boy Uzamaya Devam Eder Mi?

20 yaşına kadar uzayanlar var bende 17'de bitti. Bedenim hep aynı 22 yaşındayım 5 senelik kıyafetler hala üstüme oturuyor. Gelişimim erken başlayıp erken durdu galiba. 😄 Kime göre kısa neye göre kısa. Yeni nesil uzun boylu. 185 orta boy kalacak neredeyse.

Hocam benim yaş 24 kalıbım iyidir bak gören söyler; 'hocam omuzlar iyi spora başla vücüd yap' diye harbiden. Ama kilom var sanırım o beni basık gösteriyor boyum kısa gibi duruyor yeni nesil zaten hocam kalas gibi maşallah :)

Hocam benim yaş 24 kalıbım iyidir bak gören söyler; 'hocam omuzlar iyi spora başla vücüd yap' diye harbiden. Ama kilom var sanırım o beni basık gösteriyor boyum kısa gibi duruyor yeni nesil zaten hocam kalas gibi maşallah :)

Kilonun etkisi var tabii. Ben 20 yaşına kadar kendimi 190 sanıyordum. Çevremdekiler öyle diyordu. 5 cm yanılmışlar. 22 yaşında kısalmadıysam eğer tabii. 😄 Zayıf olan daha uzun gözükür fit bir vücut yaparsanız boyunuz daha da uzun gözükür. Benim de omuzlar fena değil. Ama zayıflık var bende biraz. XL giyiyorum üst bedenden düşünün artık. Kilomda maksimum 70 falan.

Göğsünde kıllanma başladı mı?
Yok hocam sadece çok yakından bakınca tüy var uzaktan baksan hiç bişe yok tüylerde siyah değil göğüsteki
Kilonun etkisi var tabii. Ben 20 yaşına kadar kendimi 190 sanıyordum. Çevremdekiler öyle diyordu. 5 cm yanılmışlar. 22 yaşında kısalmadıysam eğer tabii. 😄 Zayıf olan daha uzun gözükür fit bir vücut yaparsanız boyunuz daha da uzun gözükür. Benim de omuzlar fena değil. Ama zayıflık var bende biraz. XL giyiyorum üst bedenden düşünün artık. Kilomda maksimum 70 falan.
Hocam zayıfım 55 falanım heralde nasıl uzatırım bence 75-76 olsa yeter ideal
Spor yapıp düzenli uyuman gerek. Yüzmeni tavsiye ederim.Havuza git bir spor kulubüne git.Hoca çalıştırsın seni. Yüzme bilmiyorsanda öğrenmiş olursun. Biliyorsanda farklı stiller öğrenirsin. 20 yaşına kadar zamanın var. Ayrıca bu yaştan sonra kaç cm uzarsın bilemem ama lise de benden kısa olup sonradan uzun olan arkadaşım var. Onunda ailesi uzundu o kısaydı. Şimdi benden bile uzun. Benim boyum 185.Lise 1'den beridir boyum uzamadı benim ben mi doktora gitsem acaba? 😄
Hocam yüzmeyi biliyorum stilleri falan boyumun cidden 75-76 olmasını istiyom
20 yaşına kadar uzayanlar var bende 17'de bitti. Bedenim hep aynı 22 yaşındayım 5 senelik kıyafetler hala üstüme oturuyor. Gelişimim erken başlayıp erken durdu galiba. 😄180 kime göre kısa neye göre kısa. Yeni nesil uzun boylu. 185 orta boy kalacak neredeyse.
Ne orta boyu hocam 180 uzun sayılır daha o kadar değil

1.85 ideal hocam kilonuzda yerinde 10 kg daha alabilirisiniz rahatlıkla. Bende başlacağım düzenli spora şu pandemi illeti salsa bizi :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı