16 yaşında evde vücut geliştirme nasıl yapılır?

ilysanlsyn

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller arkadaşlar,

Yaşım 16 2008'liyim. Spor salonuna gitmeden vücudumu şekillendirmek ve geliştirmek istiyorum malum fiyatlardan dolayı. Ayrıca güncel olarak dağcılık sporuyla uğraşıyorum ve günde yaklaşık 10 km bisiklet sürüyorum git gel için. 1 aylık calisthenics karışımlı program yaptım başlangıç olarak. Elimde 35'lik direnç bandı, 3-5 kg dumbell, pilates bandı ve kendi vücut ağırlığım var ileride barfiks demiri de almak istiyorum ayrıca. Daha önce öyle böyle bir fitness geçmişim olmadı. Yeni başlarken de vücut ölçülerimi alayım dedim.

Boy 181.
Kilo 67.5
Boyun 38.
Bel 79.
Omuz 115.
Göğüs 94.
Kalça 96.
Bacak 50.
Serbest kol 27.
Sıkılı kol 30.
Ön kol 26.
Yağ oranım %10.5-11

Başlarken ölçülerim bunlar. Değerli yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi beklerim antrenman için olur genel vücut gelişterme açısından veya çalışmam gereken bölge için vs. görüşleriniz benim için önemli

Reis evde yapabileceğin tonlarla hareket var fakat dumbell veya olabilirse bir bar seti de alırsan harika olur.çünkü bir barla tüm vücut çalışabilirsin.olmazsa vücut ağırlığın için hareket bakabilirsin.bildiğim kadar yardımcı olurum.
Karın idmanlarını aksatma haftada en az 1 veya 2 kere yap. İstersen karın antrenmanımı önerebilirim

Ben ege fitnessın evde antrenmanlarıyla bayağı gelişmiştim. Sonrasında ise salona gittim. Ev antrenma n videolarıyla ile kendine oynatma listesi oluştur göğüs, kol gibi. Sonrasında bugün kaç video yapabiliyorsan yap ben ortalama 2-3 video eğer çok yorgunsam 1 video yapardım. Gerisi dinlenme ve beslenmede.

Kalistenik yapabilirsin

2 tane iyi kötü dumbel edinebilirsen göğüs, kanat, biceps, omuz gibi hareketlerde çok daha iyi ve bölgesel çalışabilirsin. Zaten bunlar iyi bir fiziğin temelleri bunlar yaptın mı Yunan Tanrı'sı başvurusu hazırlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…