16 yaşında futbola başlanır mı?

baTer

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: NVIDIA RTX 4060 8GB
CPU: AMD RYZEN 5500
RAM:16 GB DDR4
Anakart: Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX
Monitör: ASUS ROG XC249RM
16 yaşında 10. sınıf öğrencisiyim ve çok çok az futbol oynadım küçükken oynuyordum ama sonrasında yavaş koşmam gerekçesiyle futboldan soğumuştum şu anda koşum daha iyi ve futbol oynamak istiyorum gelişebilir miyim yaşıtlarım arasında nasıl olurum? 6-7 senedir doğru düzgün futbol oynamadığımı söyleyeyim.

Başlanır neden başlanmasın? Neredeyse hiç bir spor için geç değil. Ancak yaşıtlarına göre geriden başlarsın. Yavaş koşman da bir eksidir. Ama çalışırsan olabilir. Olmazsa bile spor yapmış olursun.

16 yaşında 10. sınıf öğrencisiyim ve çok çok az futbol oynadım küçükken oynuyordum ama sonrasında yavaş koşmam gerekçesiyle futboldan soğumuştum şu anda koşum daha iyi ve futbol oynamak istiyorum gelişebilir miyim yaşıtlarım arasında nasıl olurum? 6-7 senedir doğru düzgün futbol oynamadığımı söyleyeyim.

Çok zor çok yetenekli değilsen olmaz. Futbolcu olmak istediğini varsayarak söylüyorum.

Niye başlayamasınki bende koşamıyordum yapamıyordum ama çalışınca ve azim gösterince yapamadığın şey kalmaz.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Her şey genetik diyorsunuz yani. Çevrenin gelişimde hiçbir etkisi yok öyle mi? :)
Söylediğim şeyle ne alakası var? Yeteneği varsa olabilir. Yetenek herkesi 1 adım öne taşır. Yetenek ile disiplini bir araya getirirse futbolcu olma şansı bir hayli yüksek. Ancak disiplini tutturamazsa ve çalışamazsa olamaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı