Yaş 16, boy 171, kilo 53.
Genetiğim iyi mi?
Kilo normal. Boy genetik olduğu için yorum yok ben o yaşlarda 1.76 falan dım şu an 20'yim 1.80 anca gelirim. Kimisi hızlı uzar durur kimisi yavaş yavaş.
Bu yaşlarda bu kilo ve boy normal gözükebilir ancak 17-18'den sonra vücut eğer oturursa kilo alabilir veya alamazda. Onun dışında yaşıtlarına göre genelleme yaparsak omuzların biraz dar, ve dediğim gibi kilonda biraz düşük. Yemene içmene önem göster. Yağlı şeyleri fazla yeme kilo aldırsada sağlıksız aldırır. Omuz için yapabileceğin tek şey bodybuilding ya da vücut geliştirmeye yardımcı olan diğer sporlar. Kilo almanada yardımcı olur. 1-2 ay yapıp sonuç bekleme 1-2 yıl minimum yapman lazım genetiğin iyiyse hemen kilo alır omuzlarınnda genişler. Ancak günlük proteinini de hesaplayıp onu da gün içinde alman lazım bunlar için güvenilir YT kanallarından yardım alabilirsin dostum.
16 da ben 174 düm 19 oldum hala aynıyım hocam ancak kilolarımız arkadaşla hemen hemen aynı ben 60-58 arası gidip geliyorum. Ben uzamadım mesela muhtemelen bundan sonra da uzamam gerek de yok bana kalırsa.
Yaş 16, boy 171, kilo 53.
Genetiğim iyi mi?
Kilo normal değil, çok zayıf.Kilo normal. Boy genetik olduğu için yorum yok ben o yaşlarda 1.76 falan dım şu an 20'yim 1.80 anca gelirim. Kimisi hızlı uzar durur kimisi yavaş yavaş.
Genetiğini şöyle bir fotoğrafla belirleyemeyiz. Kilon çok düşük, boya bir şey diyemem.Yaş 16, boy 171, kilo 53.
Genetiğim iyi mi?
ben 15.5 yaşindayım fakat boy 168 kilo 58 boy uzamıyor nedense ne yapmalıyımBende 15 16 yaşında 180'e sabitledim daha tık yok :d
Ben 15.5 yaşindayım fakat boy 168 kilo 58 boy uzamıyor nedense ne yapmalıyım
Kilo normal değil, çok zayıf.
Genetiğini şöyle bir fotoğrafla belirleyemeyiz. Kilon çok düşük, boya bir şey diyemem.
60 falan iyidir.1.70 kaç kilo olacak hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.