16 yaşında kripto hesabı açılır mı?

DeFi kullanabilirsin ama kullanamayacak kadar tecrübesizsin anladığım kadarıyla. Büyüklerin adına onlardan izin alarak hesap açmak dışında yapabileceğin bir şey yok.
 
Yaş limiti yok ki. İndir bir cüzdan uygulaması, başla kullanmaya. Yaş limiti borsalarda var. Yüzlerce Discord ve Telegram kanalı var borsa dışında kripto satan. Oralardan al. Ha, güvenilirliği sana kalmış. Araştırırsın satan kişileri. Kazıklanma sonra.
 
18 yaşından küçüksen açamazsın. Aileden söyle belki izin verirler. O da olmazsa Bitcoin ATM'si veya kripto dövizcisi bul oradan cüzdanına aktarırsın.
 
2006 doğumlu, 16 yaşındayım. 1 yıl öncesinde babamla gitmiş olduğum bankadan kart çıkardım. Tanıdık falan vardı tüm her şeyi açık yaptı. Yani normal 18 yaş üstü bir hesapmış gibi kullanabiliyorum. Para gönderebiliyor, dolar falan alabiliyorum ve kendi adıma olan bu kart olduğu için bir kripto hesabı açabilir miyim kendime? Yardımcı olabilir misiniz? Binance Global'de falan bir şeylerden bahsettiler. Açık bir bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam mexc kullanabilirsiniz. Kimlik doğrulama hatta telefon numarası bile gerektirmiyor. E-posta ve şifre ister kaydolmak için.
 

Geri
Yukarı