16 yaşında lise öğrencisi nerede çalışabilir?

Herhangi bir dükkanda çıraklık yapabilirsiniz. Arkadaşlarım tavukçu, berber, bakkal gibi ufak işletmelerde çırak olarak çalışıyor, getir götür işleri yapıyorlar. Haftalık 400-500 TL kazanıyorlar.

Makale yazabilirsiniz, yazarların çok büyük kısmı özensiz ve niteliksiz oluyor. Gözünüzde büyütmemeniz için bu şekilde bahsettim.

Makaleyaz.net gibi sitelerde satabilirsiniz, düzgün bir konu ve mantıklı şeyler yazarsanız 100 kelime/3TL'den rahatlıkla satabilirsiniz. Kimse yaşınıza da bakmaz.

Dostlar selam kendi ihtiyaçlarımı maalesef pandemiden dolayı ailem biraz zorlandığı için kendim çalışıp para kazanmayı düşünüyorum. Fakat maalesef iş bulmakta 18 yaş altı için bir hayli zor gözüküyor. Acaba lise 2 öğrencisi olan 16 yaşındaki bir öğrenci nerelerde çalışabilir ve aramızdaki abiler 16 yaşındayken nerede çalıştı ve çalışırken nasıl bir iş yaptı anlatırsa mutlu olurum :)

İşlerden çok anlamam fakat insanlarla konuşma olaylı işler olacaksa kendimce diksiyon eğitimi almış konuşmasını iyi bilen bir seslendirme sanatçısıyım. Ayrıca bilgisayarlar hakkında temel olarak iyi bir bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum. Acaba bu özelliklerime bakılacak olursa işimde bir yararı olur mu? Nasıl bir iş bulabilirim cevaplarınızı merak ediyorum :)
Küçük restoranlar en iyi opsiyon bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı