Diyet + az spor yapsan 3-4 haftada net verirsin bozma ama.Tesekkurler.4 kilo fazlam var nasil veririm
Yağ varsa yağdan vermeye çalışman gerekiyor.
Kilo varsa kilodan.
Diyet + az spor yapsan 3-4 haftada net verirsin bozma ama.Tesekkurler.4 kilo fazlam var nasil veririm
Vücudunun günlük yaktığı kaloriden azını alırsan, kilo verirsin. Vücudunun alması gereken kaloriyi hesaplamak için internetteki hesaplayıcıları kullanabilirsin. Abartmadan kalori açığı oluşturup mümkün oldukça fiziksel aktivite yapman lazım. Fazla yağlı yemekten uzak dur, kilon çok değil gibi gözükse de vücudundaki yağ oranın yüksek olur ve sorun yaşarsın.Tesekkurler.4 kilo fazlam var nasil veririm
Teşekkürler. 4 kilo fazlam var nasıl veririm?
Üste polo yaka tişört, alta kumaş pantolon, bu yaşta old money fena gidiyor.
Arkadaslarımın hepsı aynı tarzda oversıze tısort eşofman ıle gezınıyolar. Ben farklı olmayı sevdıgım ıcın sızden onerı ıstıyorum.
Günümüzdeki ekonomik koşullarda ancak bu kadar.Old money polo yaka ve kumaş pantolon giymek değildir. Ralph lauren, zilli, burberry gibi markalardan klasik parçalar giyiyorsan o zaman old money olur.
Çok oversize bence de güzel değil. Vücut hatlarını gizliyor bazı tişörtler battaniye gibi duruyor üstünde. Kiloluysanız avantaj da atletik ve fit bir vücudunuz varsa önermem. Regular kesim baskısız düz renk tişörtler, sokak tarzı olmayan pantolon tarzı duble paça eşofmanlar giyebilirsiniz. Klasik kot pantolon da güzel olur.
Tesekkur ederim tavsiyeni dikkate alicam.Old money polo yaka ve kumaş pantolon giymek değildir. Ralph lauren, zilli, burberry gibi markalardan klasik parçalar giyiyorsan o zaman old money olur.
Çok oversize bence de güzel değil. Vücut hatlarını gizliyor bazı tişörtler battaniye gibi duruyor üstünde. Kiloluysanız avantaj da atletik ve fit bir vücudunuz varsa önermem. Regular kesim baskısız düz renk tişörtler, sokak tarzı olmayan pantolon tarzı duble paça eşofmanlar giyebilirsiniz. Klasik kot pantolon da güzel olur.
Arkadaslarımın hepsı aynı tarzda oversıze tısort eşofman ıle gezınıyolar. Ben farklı olmayı sevdıgım ıcın sızden onerı ıstıyorum.
Saat casio olsa olmaz mi hocam .dHocam tam sana göre bir kombin buldum.
Saat Casio olsa olmaz mi hocam. D
Casio bağızı deri saat modelleri güzel.Saat casio olsa olmaz mi hocam .d
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.