16 yaşında nerede çalışabilirim?

Merhabalar, internette gezerken bu siteye denk geldim ve göz gezdirdim. Benim gibi birçok yaşıtımın da bu konu üzerine paylaşımlarını gördüm ve bende paylaşmak istedim.

Adım Yunus Emre, 16 yaşında Anadolu Lisesi 10.sınıf öğrencisiyim. Notlarım ortalama, kötü değil (çalışsam çok daha iyi yapabilirim biliyorum ama o istek sınav dönemi hariç bir türlü gelmiyor). Ve kendi imkanlarımla para kazanmak istiyorum. Fiziksel olarak hiçbir engelim yok aksine artım var, 1.90 boyum var, 80 kiloyum. Gerçekten çoğu yaşıtımdan 15-20 cm uzunum. Aileme bu konuyu her açtığımda, ben çalışmak istiyorum vs. abim her durumda beni dalga konusuna alıyor. Seni kimse işe almaz, 16 yaşında ne işi, kim seni ne yapsın demekte. Acaba ne gibi önerileriniz var, nerelerde çalışabilirim, neler yapabilirim bu durum hakkında neler önerirsiniz? Fikirlerinizi almak istedim.

Daha önce hiçbir yerde çalışmadım. Aslında çalışarak kendime ortalama bir oyuncu bilgisayarı almak isterim ama bunun için birkaç sene daha beklemem gerekecek sanırım. İstanbul/Avrupa Yakası-Bağcılar'da oturuyorum.

Eğer yazım yanlışım olduysa kusura bakmayın, önerilerinizi bekliyorum :)
Umarım iyi bi iş bulmuşsundur ve hayaline biraz yaklaşmışsındır bunu demek için yazdım hedefimiz aynı çünkü :')
 
Para karşılığı ödev yap :D. Ben yapıyorum ve günde 100 TL kazanıyorum nerdeyse (Okulun en zekilerindenim). Fakat üniversiteden itibaren yapmayı kes çünkü cezası hapise kadar varıyor.
 

Geri
Yukarı