16 yaşında nerede çalışabilirim?

Erdo2525

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Beylikdüzü
Daha fazla  
Herkese merhabalar. 16 yaşındayım ve bir yerde çalışmak istiyorum. Ailemin bana bilgisayar almak için ayıracak hiç parası yok. Ben de kendi emeğimle bilgisayar almak istiyorum. 2019 yazında berberde çalışıyordum günlük 50-90 TL arası kazanıyordum. Bana o para yetiyordu fakat artık yeni bir bilgisayara ihtiyacım olduğunu fark ettim. Nerede çalışabilirim? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

İnternet kafe kafe fırın berber gibi yerlerde çalışabilirsiniz 3 ay çalışsanız 3x2000 = 6000 TL yapar o zamana kadar sistem fiyatları da az da olsa düşmüş olur güzel sistem toplarsınız.

Garsonluk olabilir.
Çekilecek iş değil. Yapmışlığım var, eğer sabırlı biri olmazsa birilerinin kafasında bardak parçalar. Seninle emir kipi ile konuşmaları, ağızlarının ucuyla sipariş vermeleri ve sen anlamayınca seslerini kızarmışçasına yükseltmeleri falan.

Çekilecek iş değil. Yapmışlığım var, eğer sabırlı biri olmazsa birilerinin kafasında bardak parçalar. Seninle Emir kipi ile konuşmaları, ağızlarının ucuyla sipariş vermeleri ve sen anlamayınca seslerini kızarmışçasına yükseltmeleri falan.

Gidip Pidecide vesaire yaparsa böyle olabilir. Ama biraz kaliteli mekanlarda eleman ihtiyacı bulabilirse kaçırmasın, bu bahsettikleriniz daha az olur.

Pastane, kafe, restorant, tekstil. Bunlar genellikle çalışacak personel ararlar, hepsine sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet kafe kafe fırın berber gibi yerlerde çalışabilirsiniz 3 ay çalışsanız 3x2000 = 6000 TL yapar o zamana kadar sistem fiyatları da az da olsa düşmüş olur güzel sistem toplarsınız.
Yakınlarda birkaç tane İnternet Kafe var. Oralara soracağım yarın. Olumsuz yanıt alırsam cafe, restoran gibi yerlere soracağım.

Fırın, berber, internet kafe.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı