16 yaşında nerede çalışılır?

• Konuyu başlatan noim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 1.359
18 altı sigortalı alıyor mu?

Çırak sigortası yapılıyor.

Burger King alıyor mu ki?

Alıyor çırak sigortası yapıyolar birkaç tane de belge alman gerekiyor bankadan hesapta açmalısın zaten başvuru yapınca sana atıyorlar listeyi 8 saat çalışıyorsun fakat büyük ihtimal geceye bırakırlar seni çünkü sabahçılara eski çalışanları koyyolar ekstra olarak izin gününü her hafta değişiyor sabit bir gün yok.

10 saat sigortasız çalışırım dersen birçok kafe restoran komi arıyor okul döneminde komi yok bir de belediye kafeleri var fakat oraların şartlarını bilmiyorum.

Son düzenleme:
Yani temel ihtiyaç dışı karsilamiyorlar okuluda yapamıyorum aile içi sorunlar falan.

Burger King gibi yerleri yaparsın bence geçende gördüm 16 yaşlarında kız çalışıyordu oralar sana göre iyi cafe tarzi yerleri bakmani öneririm o tarz yerlerde kızları çalıştırıyorlar.

Çırak sigortası yapılıyor.

Alıyor çırak sigortası yapıyolar birkaç tane de belge alman gerekiyor bankadan hesapta açmalısın zaten başvuru yapınca sana atıyorlar listeyi 8 saat çalışıyorsun fakat büyük ihtimal geceye bırakırlar seni çünkü sabahçılara eski çalışanları koyyolar ekstra olarak izin gününü her hafta değişiyor sabit bir gün yok.

10 saat sigortasız çalışırım dersen birçok kafe restoran komi arıyor okul döneminde komi yok bir de belediye kafeleri var fakat oraların şartlarını bilmiyorum.

Meslek lisesinde okuman gerekmiyor mu onun için? Ben 17 yaşında restoran da çalıştım ama sigorta bağlamadılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı