Evet genellikle aspavalar sürekli birilerini arıyorMesela aspavalarda çalışabilir miyim?
Sizin daha önce çalışma geçmişiniz var mı? Fırınlar ne kadar verirler yaklaşık?Evet genellikle aspavalar sürekli birilerini arıyor
Burger kingde çalışıyorum aktif olarakSizin daha önce çalışma geçmişiniz var mı? Fırınlar ne kadar verirler yaklaşık?
10 15 arası muhtemelenSizin daha önce çalışma geçmişiniz var mı? Fırınlar ne kadar verirler yaklaşık?
Burger kingde çalışıyorum aktif olarak.
10 15 arası muhtemelen.
10 bin alırsın benceCevapların için çok teşekkürler, diğer arkadaşlarada. Umarım o bilgisayarı alabilirim.
Ama ben 15 yaşındayım ve sigortam yok bu kadar verirler mi gerçekten.
ya mesajınızı gördüm şimdi rahatsız etmek istemem ama müAileniz yazın dahi çalışmanıza izin vermemesi garipmiş bende 16 yaşındayım ve açıktan okuyorum burger kingde çalışıyorum en azından yazın bile çalışmış olsanız hem iş hayatını erkenden öğrenebilirdiniz aileniz neden çalışmanızı istemiyor
ya bende araştırdım 16 yaşındayım bursadayım bende siz nasıl girdiniz işe ben internetden tab gıda ve burger kinge mc dnals falan başvuru yaptı ama gidip görüşmek daha mı iyi olur sence ilk iş deneyimim olcakFast Food Restoranlarında 3 ay çalışabilirsiniz asgari ücret verirler
Ya mesajınızı gördüm şimdi rahatsız etmek istemem ama mü?
Ya bende araştırdım 16 yaşındayım bursadayım bende siz nasıl girdiniz işe ben internetten Tab gıda ve Burger King'e MC dnals falan başvuru yaptı ama gidip görüşmek daha mı iyi olur sence ilk iş deneyimim olacak
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.