Sanayide çalışılır. Meslek sahibi olursun. Hayatın kurtulur. Hiç tereddüt etme. Tamirci de iyidir oto boyacı da iyidir.
Bir kaç hafta içinde işi öğretmeye yavaş yavaş başlarlar ücret verirlerse baya düşük bir ücretle başlarsın. Haftalık verirler yemeğini falan karşılarlar. 3-4 yıl sürünürsün sonrasında 3-4 yıldan daha az sürünürsün ama elinde mesleğin olur. Laiki yaparsan önün açık olur.16 yaşındayım hayatımda hiç sanayide çalışmadım. Bursa'da herhangi bir Osb'ye yarın gitmeyi düşünüyorum.
Tavsiye maaş ve hangi alanlarda çalışmalıyım bilgisi olan yazabilir mi?
Hayatının kurtulması ne yazık ki eskide kaldı, iş falan öğretilmeyecek. Büyük ihtimalle temizliği, getir götürü falan halledecek.
Hocam %100 garantisi yok sanayiye gidip hayatının kurtulacağı.Sanayide çalışılır. Meslek sahibi olursun. Hayatın kurtulur. Hiç tereddüt etme. Tamirci de iyidir oto boyacı da iyidir.
16 yaşındayım hayatımda hiç sanayide çalışmadım. Bursa'da herhangi bir Osb'ye yarın gitmeyi düşünüyorum.
Tavsiye maaş ve hangi alanlarda çalışmalıyım bilgisi olan yazabilir mi?
Sanayide çalışmanın yaşları tam da bu. Oto tamircilik öneriyorum.
Hocam %100 garantisi yok sanayiye gidip hayatının kurtulacağı.
Ben liseden mezun olduktan sonra girmiştim temiz ve güzel bir yer bulursan cok iyi geçiyor eğlenceli de zaten. Kalp hastalığına yakalanmasaydım hala devam ederdim anca iyileştim tekrar düşünüyorum sanayiyi.
Maalesef okursa da %100 bir garantisi yok olasılıklara bakacaksak bir şey yapmayalım![]()
Hocam iki türlüde hatta internetten iş yapsan bile %100 kurtulacam zengin olacam diye bişeyde yok farklı faktörlere bağlı olabiliyor bu tarz şeylerBen liseden mezun olduktan sonra girmiştim temiz ve güzel bir yer bulursan cok iyi geçiyor eğlenceli de zaten. kalp hastalığına yakalanmasaydım hala devam ederdim anca iyileştim tekrar düşünüyorum sanayiyi.
Maalesef okursa da %100 bir garantisi yok olasılıklara bakacaksak bir şey yapmayalım![]()
Okuyup iyi bir sonuç yaparsa kendini kurtarır daha yaşı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.