16 yaşında tehdit için savcılığa gitmek

Böyle troll konular çok yaygınlaştı. Abi tehdidi gerçekleştirdi mi, gerçekleştirmedi. Tehditten bir ceza almaz zaten. Bence güzel bir hikaye var ama üstünde pek durulmamış. Beğenmedim. Sen ona vurunca o kafasını betona da vurabilirdi. Bunları düşünmek lazım. Kısasa kısasa çok güldüm bu arada. Az önce mahkeme diyordunuz, az da olsa mantıklı geliyordu. Şimdi kısasa kısas oldu. Garip...

Normalde çalışkan,sevecen bi çocuktum, bu çıktı sonra, yumruk attı,doğru dürüst nefes alsam hiçbir şey yapmicam,hayat kalitem çok düştü,ameliyat da olamıyorum büyümem lazım,ders bile çalışamıyorum burun çok önemli

Gerçekten bu kadar büyükse olay kısasa kısas yapma, direk mahkemeye git 18 yaşında.

Benim abimin burnu da iki kez kırıldı. Boksör gibi geziyor ortalıkta, hiçbir şeyi olmadı. Bu kadar büyütmeyin, ilk defa burnu kırılan siz değilsiniz. Ölüm döşeğinde de değilsiniz, acındırmayın kendinizi. Burnunuzu kırması doğru değil ama başlatan siz olduğunuzdan ikiniz de haksızsınız, bırakın bu işin peşini. Doktora gittikten sonra zamana bırakın, düzelecektir burnunuz.

bide bu açıdan bakın fazla düşünmicem söz

Okula şikayet edip attırmayı denediniz mi çocuğu? Sınıf rahatsız oluyor diyorsunuz sonuçta. Bir daha da sizi tehdit edemez-evi yakın değilse-.

Burun kemiği eğildiyse nefes almakta zorlanır hayat kalitesi ciddi anlamda düşer. Düzeltilmesi için ameliyat gerekir ve gelişim tamamlanmadan ameliyat yapmazlar bunun içinde 18 yaşını kabul ederler. Ezbere konuşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…