16 yaşında tehdit için savcılığa gitmek

Hocam eksik okumuşum :D

Olaydan 6 ay geçtikten sonra hiçbir şey yapılmaz. Yapacak bir şey yok.
6 ay geçse neyse, dava açacağı zaman 5 yıl geçmiş olacak 🤣.
Ben de onu kışkırtıp üstüme çekiyim,ağzını burnunu daha kötü yapıyım meşru müdafaa diyim bu durmda nötr mü olur, bu hesabı ödeticem ama,3 yıldır her gün günde 100 defa aklıma geliyor illa bişey yapcam
Burnunuz ikinci kez kırılmış olmasın da siz bilirsiniz. Öfkeyle kalkan oturabilir mi bilinmez.

:)

o zaman ben de kasten yaralamayı işin içine katmadan hakaret+tehdit etti diye dava açayım?
Hakaret veya tehdit için dava açarsanız o iş uzar gider. Büyük olaylar, davalar yıllarca erteleniyor. Sizinkinin sonuçlanması zor olacaktır. Ayrıca herkes herkese hakaret ediyor, bunu gerçekten ciddiye alacaklarını sanmıyorum. Ama sadece hakaret içinse başvurulabilir, çok bir şey beklemeyin yine de.

Öpüşün barışın mahkeme falan gereksiz.

Hakaret veya tehdit için dava açarsanız o iş uzar gider. Büyük olaylar, davalar yıllarca erteleniyor. Sizinkinin sonuçlanması zor olacaktır. Ayrıca herkes herkese hakaret ediyor, bunu gerçekten ciddiye alacaklarını sanmıyorum. Ama sadece hakaret içinse başvurulabilir, çok bir şey beklemeyin yine de.
Ben de onunkini kırsam kısasa kısas,kışkırtsam ilk vurdurtsam

Ben de onunkini kırsam kısasa kısas,kışkırtsam ilk vurdurtsam
Hocam lütfen uğraşmayın küçük şeyler için. Küfüre sarılan zaten küçümsenecek insanlardır. İşin içinden kolayca çıkmak ve kendilerini bir şey sanmak için ederler. Hemen sinirlenmeyin ve arkadaşı görmezden gelin. Bir şey yapamaz. Bu kadar şiddet yanlısı da olmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı