16 yaşında tehdit için savcılığa gitmek

Böyle troll konular çok yaygınlaştı. Abi tehdidi gerçekleştirdi mi, gerçekleştirmedi. Tehditten bir ceza almaz zaten. Bence güzel bir hikaye var ama üstünde pek durulmamış. Beğenmedim. Sen ona vurunca o kafasını betona da vurabilirdi. Bunları düşünmek lazım. Kısasa kısasa çok güldüm bu arada. Az önce mahkeme diyordunuz, az da olsa mantıklı geliyordu. Şimdi kısasa kısas oldu. Garip...

Hocam lütfen uğraşmayın küçük şeyler için. Küfüre sarılan zaten küçümsenecek insanlardır. İşin içinden kolayca çıkmak ve kendilerini bir şey sanmak için ederler. Hemen sinirlenmeyin ve arkadaşı görmezden gelin. Bir şey yapamaz. Bu kadar şiddet yanlısı da olmayın
Normalde çalışkan,sevecen bi çocuktum, bu çıktı sonra, yumruk attı,doğru dürüst nefes alsam hiçbir şey yapmicam,hayat kalitem çok düştü,ameliyat da olamıyorum büyümem lazım,ders bile çalışamıyorum burun çok önemli :(

Normalde çalışkan,sevecen bi çocuktum, bu çıktı sonra, yumruk attı,doğru dürüst nefes alsam hiçbir şey yapmicam,hayat kalitem çok düştü,ameliyat da olamıyorum büyümem lazım,ders bile çalışamıyorum burun çok önemli :(
Gerçekten bu kadar büyükse olay kısasa kısas yapma, direk mahkemeye git 18 yaşında.

Benim abimin burnu da iki kez kırıldı. Boksör gibi geziyor ortalıkta, hiçbir şeyi olmadı. Bu kadar büyütmeyin, ilk defa burnu kırılan siz değilsiniz. Ölüm döşeğinde de değilsiniz, acındırmayın kendinizi. Burnunuzu kırması doğru değil ama başlatan siz olduğunuzdan ikiniz de haksızsınız, bırakın bu işin peşini. Doktora gittikten sonra zamana bırakın, düzelecektir burnunuz.

ben hazırladım ne olur ne olmaz diye CEZA AVUKATINA GÖSTERİLECEK BELGE

15.08.2018

Beni kışkırttı(nefs-i müdafaa diyebilmek için ilk vurdurttu)
Annemi ağzını oyuncak etti,kızların yanında süt süt diyip durdu.
Kafasına yumruk attım
Döndü burnuma yumruk attı,kırıldı
Kavgadan önce vücudunda daha önceden kırılan bir yer var mı,dövüşelim mi gibi şeyler söyledi
Burun sağlığım kötüleşti,yaşam kalitem düştü(Nefes,koku,tat,konsantrasyon,uyku,
ağız kokusu,altın oran,ders çalışma,sınavlar,sporda nefes kontrolü,fotoğraf,özgüven vs...
Genel olarak kavgacı birisi

Mahkemeye verceğiz diye mesaj atınca tehdit etti,hakaret etti(seni okulunda sikecem,tüm Kayseri'ye
1 tane vurdurtacağım,senin geçmişini sikerim çocuk akıllı ol)

Bu çocuk psikopat ve vandal birisi. Onurum,şerefim,haysiyetim büyük hasar aldı.Zamanında sınıfın haylazı
konuşup dikkat dağıtan, sınıfın en az yüzde sekseninin rahatasız olduğu,eğitim hakkı ihlalcisi.

Bu çocuk asla akıllanmıyor,4 yıl boyunca sık sık öğretmenler tarafından uyarılan sorunlu biri.
Olaydan sonra velimin gelip güzel güzel konuşmuş olmsına rağmen bu tür çirkin davranışlar sergilemeye
devam etmiştir. Bütün sağduyu olgularını suistmal etmiştir.

KASTEN YARALAMA+TEHDİT+HAKARET
13' 16' 16'
bide bu açıdan bakın fazla düşünmicem söz

ben hazırladım ne olur ne olmaz diye CEZA AVUKATINA GÖSTERİLECEK BELGE

15.08.2018

Beni kışkırttı(nefs-i müdafaa diyebilmek için ilk vurdurttu)
Annemi ağzını oyuncak etti,kızların yanında süt süt diyip durdu.
Kafasına yumruk attım
Döndü burnuma yumruk attı,kırıldı
Kavgadan önce vücudunda daha önceden kırılan bir yer var mı,dövüşelim mi gibi şeyler söyledi
Burun sağlığım kötüleşti,yaşam kalitem düştü(Nefes,koku,tat,konsantrasyon,uyku,
ağız kokusu,altın oran,ders çalışma,sınavlar,sporda nefes kontrolü,fotoğraf,özgüven vs...
Genel olarak kavgacı birisi

Mahkemeye verceğiz diye mesaj atınca tehdit etti,hakaret etti(seni okulunda sikecem,tüm Kayseri'ye
1 tane vurdurtacağım,senin geçmişini sikerim çocuk akıllı ol)

Bu çocuk psikopat ve vandal birisi. Onurum,şerefim,haysiyetim büyük hasar aldı.Zamanında sınıfın haylazı
konuşup dikkat dağıtan, sınıfın en az yüzde sekseninin rahatasız olduğu,eğitim hakkı ihlalcisi.

Bu çocuk asla akıllanmıyor,4 yıl boyunca sık sık öğretmenler tarafından uyarılan sorunlu biri.
Olaydan sonra velimin gelip güzel güzel konuşmuş olmsına rağmen bu tür çirkin davranışlar sergilemeye
devam etmiştir. Bütün sağduyu olgularını suistmal etmiştir.

KASTEN YARALAMA+TEHDİT+HAKARET
13' 16' 16'
Okula şikayet edip attırmayı denediniz mi çocuğu? Sınıf rahatsız oluyor diyorsunuz sonuçta. Bir daha da sizi tehdit edemez-evi yakın değilse-.

Benim abimin burnu da iki kez kırıldı. Boksör gibi geziyor ortalıkta, hiçbir şeyi olmadı. Bu kadar büyütmeyin, ilk defa burnu kırılan siz değilsiniz. Ölüm döşeğinde de değilsiniz, acındırmayın kendinizi. Burnunuzu kırması doğru değil ama başlatan siz olduğunuzdan ikiniz de haksızsınız, bırakın bu işin peşini. Doktora gittikten sonra zamana bırakın, düzelecektir burnunuz.
Burun kemiği eğildiyse nefes almakta zorlanır hayat kalitesi ciddi anlamda düşer. Düzeltilmesi için ameliyat gerekir ve gelişim tamamlanmadan ameliyat yapmazlar bunun içinde 18 yaşını kabul ederler. Ezbere konuşmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı