Gayet basit, karşına alıp konuşacaksın. Olursa olur, olmazsa olmaz bu kadar kasmayın. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Hatta iyi ki zamanında böyle anılarım olmuşO iş o kadar basit değil dostum çok klişe laflar bunlar.
Gayet basit, karşına alıp konuşacaksın. Olursa olur, olmazsa olmaz bu kadar kasmayın. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Hatta iyi ki zamanında böyle anılarım olmuşO iş o kadar basit değil dostum çok klişe laflar bunlar.
Gayet basit, karşına alıp konuşacaksın. Olursa olur, olmazsa olmaz bu kadar kasmayın. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Hatta iyi ki zamanında böyle anılarım olmuşzamanında çok güzel bir jestle konuşmuştum. Kızın yaptığı ise bön-bön bakmaktı. En azından kibarca reddedebilirken hanzo olanları böyle ayıklamış oluyorsunuz
karşınızdaki kişi gerçekten jest yapmaya ve sevginizi hak edecek biriyse gidip konuşmak en mantıklısı. Yoksa genel olarak üniversite çağına kadar kızların biraz bu yüzden burunları havada oluyor
![]()
Bu açıyla bakınca çirkinsin. Normal bir açıyla çekip atarsan daha iyi sonuç alırsın.
Kardeş bu nasıl bir soru? Kişiden kişiye değişir güzellik. Fotoğrafı da düzgün çekememişsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.