160 TL'ye Assassin's Creed Odyssey Alınır Mı?

ProofStriket

Megapat
Yer
Ankara, MAMAK
Daha fazla  
Arkadaşlar PS Store üzerinden Assassin's Creed Odyssey almayı düşünüyorum. Şuan indirimde ve 160 TL sizce alınır mı? Assassin's Creed Odyssey 160 TL vermeye değen bir oyun mu?

İngilizcem yeterli bir seviyede. Mesela Marvel's Spider-Man'i neredeyse tamamen anladım.

Aldığım monitörle hediye olarak geldi bana oyun, her ne kadar sevdiysem de bir an da çok fazla oyuna yüklenip, bir yandan da kısıtlı zaman sebebi ile şu an için kenarda beklemekte. Ya ben çok adapte olamadım oyuna, ya da bir yerden sonra rutine bağladı çünkü görevleri takip edememeye başladım, o kısım biraz karışıktı sanırım.

Spider-Man'in dili basit, Odyssey biraz daha ağırdır. Ayrıca Odyssey'de çok fazla optimizasyon sorunu var. RX 580 ve Ryzen 5 2600 ile bile 40-45 FPS alınıyor, o derece kötü yani.

Bence alinmaz. Onun yerine Watch Dogs 2 (50 TL), Witcher 3 GOTY (64 TL), Horizon Zero Dawn Complete Edition (Internette kutulusu 50-70 TL) al eger sahip degilsen.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı