Soldier of Astora
Decapat
L2-R2 dediğiniz tetik kilidi özelliği, GameSir super Nova'da da mevcut, o yüzden ekstra bir artı olarak saymamıştım.
Eğer Nintendo Switch kullanıyorsanız, tuşları switch layout olarak ayarlayabiliyorsunuz.
mouse kullanımı, PC'yi konsol gibi kullanan kişiler için faydalı bir özellik; siz kullanmadığınız için gereksiz gelmiş olabilir.
Ayrıca klavye tuşu ataması da oldukça işlevsel belirli bir sınırı yok. Örneğin, yayın açma tuşunu atayıp yayını başlatabilir veya ekran görüntüsü alma tuşuna atayarak doğrudan ekran görüntüsü alabilirsiniz.
Mekanik ana tuşlar elbette iyi bir şey, ancak ürünün kendisinde yazılım üzerinden yapılabilecek bu tür özellikler varken, ATK bunu sunamıyor çünkü ürünü kendisi üretmiyor.
Ürün aslında aolion K20 modelinin fason versiyonu ve aolion bunu 30 dolara tmr analoglarla satıyor. ATK ise bu ürünü alıp kendi markasını basarak Hall effect analoglarla satıyor. Kar marjı eklenince de ürün, normal fiyatından daha pahalı hale geliyor. Bu da kullanıcıda “pahalıya aldım” hissi yaratıp üründen soğutabiliyor.
Ayrıca GameSir super Nova, daha iyi bir step resolution'a sahip olduğu için analog hassasiyeti çok daha yüksek. Bu da özellikle shooting oyunlarında daha isabetli nişan almayı sağlıyor.
trigger curve ise yarış oyunları için önemli bir özellik; aracın gaz tepkisini istenilen basınç oranına göre ayarlayabiliyorsunuz. Bunun yanında, trigger'daki Dead zone da kişisel tercihe göre ayarlanabiliyor.
ATK Battle Axe Pro'dan çıkan farklı uzunluktaki analog başlıklarını internetten analog başlıklarını satın alarak çözebilirsiniz pahalı parçalar değiller, ancak GameSir super Nova'daki bu özelliklerin çoğu dışarıdan eklenecek şeyler değil.
Bu nedenle, benim gözümde GameSir super Nova çok daha alınabilir bir cihaz. Üstelik GameSir, yıllardır bu sektörde uzman bir firma olduğu için destek konusunda da güvenilir.
Bune kanka ChatGPT'ye mi yazdırdın bunları, bana göre ATK daha iyi hem tutuş olarak hem ergonomi olarak Xbox'a benziyor zaten 2.4GHz bundle bile hatta Bluetooth'da bile 1000Hz hızını verebiliyor daha çok Xbox konsoluna benziyor zaten Xbox'ın tasarımı kusursuz ve özel mühendisler olarak yapılmış ATK da tekrar etmiş bu tasarımı, bence yazılım olup olmaması önemli değil aşırı ince ayarları yazılımda yaparım geçerim ne uğraşacağım.