1600-1700 Arası Sistem Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cemaydemiir

Hectopat
Katılım
23 Kasım 2014
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hayal Kurma
Öncelikle merhaba yarın bir kasa topluyorum vatandan ancak sizede bir danışmak istedim. Asla amd olmayacak ve harddisk, ssd almayacağım elimde 1 tb laptop hddsi var kutu alıp onu kullanacağım. Aklınızda intel işlemcili harddisk ve ssdiz bir sistem onerisi alabilir miyim? Teşekkürler iyi forumlar :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İntel'in i serisi düşünülmez sizin için bu nedenle size tavsiyem Technopat youtube kanalındaki "Uygun Fiyata Oyuncu Bilgisayarı Toplama" videosunu izlemeniz. Ve ayrıca o sistemdeki ekran kartı biraz eski eğer ekran kartı ve ramleri değiştirmek isterseniz buraya yazın öneride bulunalım.
 
İşlemci i5 4590
Ekran kartı ; asus gtx750 ti strix
Anakart;asus h-81d
Ram 8 gb
Kasa zalman z3 plus
Güç kaynağı; zalman 500-lee serisi 500w
 
Ekran kartı yetersiz günümüz oyunları için işlemciden kısıp ekran kartına yüklenin.
 
Ekran kartı yetersiz günümüz oyunları için işlemciden kısıp ekran kartına yüklenin.
Ben izlediğim videolara göre bu ekran kartı cok az güc tüketiyor ve yani ultra ayarlarda ki fpslere bakıyorum muazzam iyi bence. Bu kart ya oynadığım oyunlar oyle aman amanda değil lolde bu kart 250 300 fps görüyor izledim videosunu yada batt 4 50 60.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Msi ve Asus dışına fazla yönelme derim ekran kartında. Msi Gtx 970 Gaming 4G modelini o sisteme bir şekilde sokabilirsek süper olur. Bence i5 gereksiz size oyun performansı lazım bu nedenle dediğim sistem toplama videosundaki işlemci sizin için uzun vadede daha iyi olacak. Gtx 970 alırsanız geriye 500tl gibi bir fiyat kalıyor 100-120 tl ye OC'ye yatkın bir anakart alırsınız 380tl kalır. 250tlye de 8 gb ram alırsınız 130tl kalır. 130tl de zaten kasamız.200tl de dediğim işlemci yanlış hatırlamıyorsam. Sonuç olarak 200tl içerdesiniz ama bu sistemi vatanda yılbaşında alırsanız eminim indirimlerle istediğiniz fiyatın da altına alırsınız. Ya da haftasonunu bekleyin o zaman da istediğiniz fiyata düşer bence.
 
Maalesef bekleyemiyorum ya ama işlemciyi 4460 yapıp ekran kartını asus r9 270 yapsam nasıl olur zaten ram 8 gb olacak dostum :)
 
Arkadaşım bak aynı olayı ben yaşadım ileride çok dizini döversin etme eyleme bak tecrübe konuşuyor.[emoji1]
Bekle enazından haftasonunu da içinde ukte kalmasın.
 
Aga sistemin nesi kötü?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu unutmuşum " EVEREST EPS-6600 600W" sisteme gelince abi sen ileride yeni oyunlar her çıktığında yeni sistem toplayamayacaksın sonuçta o yüzden bu sistemin seni uzun vadede mutlu etmesi lazım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı