1600-1700 Arası Sistem Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son mesajını düzelt ban yersin.

Akşam 7de elinde herşeyi hesaplanmış süper bir sistem olacak bir de max bütceyi belirt yani bi tık daha çıkabilisen güzel olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Akşam 7de elinde herşeyi hesaplanmış süper bir sistem olacak bir de max bütceyi belirt yani bi tık daha çıkabilisen güzel olur.
1700 geçmemeye gayret et hdd olmayacak elimde var cünkü sayma onu sen sadece 6 parça :) Bekliyorum güzel bişey hadi bakalım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben topladım senin için.
Kasa - Aercool V2X - 104 TL
Güç kaynağı - Aercool VX 600W - 151 TL
İşlemci - Pentium G3258 - 201 TL
Anakart - H81 M-C - 173 TL
Bellek -Hi-Level 4GB - 103 TL
Ekran kartı - Gigabyte GTX 970 - 1074 TL
Toplam - 1809 TL
Umarım sana uyar.
 
Yada kasa ve güç kaynağını çıkartıp:
EVEREST RHINO 432 600W MidT ATX SİYAH KASA alıp 73 TL daha kar edip 1736 TL'ye bu sistemi toplayabilirsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar değişmeyecek şeyler bence 8gb ram ve Msi Gtx970 olmalı. Onun dışında işlemci iyi, anakart biraz tuzlu daha az bir fiyata OC. bir anakart olabilir. Kasa ucuz ve sağlam olmalı bu konuda Aercool iyi bir marka. Güç kaynağı yine iyi 600W.
Sonuç olarak @Kalem Kağıt'ın topladığı sistem üzerinden konuştum bu dediğim ekran kartı, ram ve anakart değişikliği olursa fiyat çerçevesinde çok iyi olur. Ha siz dersiniz ki "Ben 4gb ram alayım şimdilik sonra bir tane daha 4gb alırım." o da iyi bir fikir ama Msi olmalı o ekran kartı.[emoji1]
Yanlış anlamayın fanboy falan değilim ama Gigabyte'ın sağladığı 1-2 derece daha soğuk çalışma için Msi'ın yazılım ve driver desteği değişilmez. Ayrıca her iki marka da bu ekran kartında başarılı bir soğutma ortaya çıkarmış sadece Gigabyte'ın o dediğim farkı var ama bu fark kesinlikle size performans konusunda sıkıntı çıkarmaz bu nedenle Msi diyorum.
Ayrıca rami sonradan arttırabilirsiniz ama ekran kartında bu iş mümkün değil.
@Cemaydemiir sistem bu şekilde oldu bence bu fiyata böyle bir sistem mucize gibi bir şey. Bu sistemi vatandan hafta sonunda al derim. Ve sakın ama sakın unutma; ekran kartı Msi olsun.[emoji1] Sadece ramleri sana bırakıyorum onun dışında sistemi değiştirmek yok.[emoji6] [emoji2] Diğer parçalar hakkında aklında en ufak şüphe kalmasın hepsinin testlerini bizzat ben inceledim. Sadece az sonra bu mesajın altında sana dediğim anakart değişikliğini yazacağım ve bitecek.
Ramlerde de tavsiyem ilk 4gb sonra 4gb alman olcaktır bütçeyi aşmamak amacıyla. Az sonra anakart da geliyor.[emoji2]

@Kalem Kağıt belirttiğin işlemci benim bahsettiğim işlemci ama o anakart o.c. özelliği olmayan bir anakart ve bu nedenle uyumsuz. O işlemci oc. siz olmaz @Cemaydemiir arkadaşım sana uygun anakartı dediğim gibi 7de yazarım ona göre değiştirirsin.
Ayrıca kasa ve güç kaynağı @Kalem Kağıt'ın sistem tavsiyesinden sonraki mesajda söylediği olacak.

Ben size sistemin son halini saat 7de anakart ile birlikte yazarım ki karışıklık olmasın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı