1600-2500TL arası mekanik klavye tavsiyesi

Ses olarak ok ama benim öğrenmek istediğim. Benim gösterdiğimin nesi eksik veya bu gösterdiğiniz de ondan daha iyi olan bir şey mi var. İhracat ücretini çıkarırsak Lenovo ile aynı fiyatta tasarım olarak Lenovo daha iyi görünüyor.
Öncelikle hotswap değil bir tuşu bozulursa garantisi varsa garantiye gitmek zorunda. Sesinden sıkılırsanız değiştirme şansınız yok çünkü blue switch ileride baş ağrıtıyor bana kalırsa. Attığınız klavyenin yorumlarında yazılımının olmadığını yazmışlar 5108B'de yazılım mevcut. Switchlerinin markasını bulamadım ama pek de kalite bir şeye benzemiyor Outume benzeri bir şey sanırım. 5108B ve Ak992 3 mod iken sizin attığınız klavye kabloludur.
 
2 gündür forumu dolaşıyorum. Sürekli her sayfaya Akko 5108 ve AK992 önerilmiş. Bir türlü tasarım olarak ısınamadım. Akko renk ve tasarım olarak iyi RGB'si çok derinde kalıyor gibi içime sinmediği için de fiyatı pahalı geliyor. Çok güzelmiş desem belki bu fiyata ucuz gelecek bunun dışında AK992 renk olarak beğenmesem de tasarımı çok hoşuma gitti ama çok beyaz ve bildiğimiz RGB klavyelerdeki gibi harfler saydam olmadığı için harfleri düzgün aydınlatamıyor. Farklı, gamer mekanik klavye dediğimizde tasarımı bildiğimiz gibi olan blue Switch orijinal boyutlarda kablosuz bir klavye var mı?


Peki şu ikisi hakkında ne düşünüyorsunuz.
Özellikle bunu çok sevdim.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı