1600 AF-750 Ti için 300W PSU yeter mi?

SSD kısmında yorum yapmayacağım öncelik tercih bütçe vs değişken durumlar.
Güç kaynağı önem verin derim. Örneğin kan değerleriniz çok iyi olabilir ama kalbiniz delik veya kapakçığı kaçırıyorsa bunun bir anlamı olmaz yüke bindiğinde o kalp 2000 küsur rakımda tempolu meğil yürürseniz ne olacaktır gib.

Aşığada da belirttim sistemi zaten %100 yükte çalıştırmayacağım genellikle e spor oyunları film dizi internet için kullanacağım güç kaynağı 1 ya da 2 hafta böyle kalacak sonra 80+ bronz sertifikalı en az 500W güç kaynağı almayı düşünüyorum.

FSP FSP600-60AHBC 600W 80+ PFC AKTİF POWER SUPPLY 462,78 TL yerine 397,99 TL

Fiyat olarak biraz fazla gibi :D (yani benim için) ama bakayım bütçeme uyarsa alacağım şu anda elimdeki parçaları satmam gerekiyor gibi duruyor yani anakart işlemci ve RAM'leri öneri için teşekkürler.

Eskiden daha uygundu fiyatı ama şu günlerde dolar arttığı için fiyatı da arttı. Alabileceğiniz en uygun fiyatlı PSU bu 600 Watt olarak ama 500 Watt alırsanız biraz daha düşer fiyatı.

Eskiden daha uygundu fiyatı ama şu günlerde dolar arttığı için fiyatı da arttı. Alabileceğiniz en uygun fiyatlı PSU bu 600 Watt olarak ama 500 Watt alırsanız biraz daha düşer fiyatı.

Son bir şey daha sorabilir miyim A320 anakartlar da hız aşırtma yok bildiğim kadarıyla peki B450 anakartla arasında performans kaybı olur mu teşekkürler. Hız aşırtma düşünmüyorum bu arada zaten o PSU elime almak istemem :D.

Son bir şey daha sorabilir miyim A320 anakartlar da hız aşırtma yok bildiğim kadarıyla peki B450 anakartla arasında performans kaybı olur mu teşekkürler.

Hız aşırtma yapmayacaksanız bir performans kaybı olmaz ama ileride işlemci yükseltmesi yapamazsın. Eğer bütçen yetiyor ise Gigabyte B450M S2H öneririm F/P açısından iyi ben kullanıyorum hem ileriye dönük olur.

Hız aşırtma yapmayacaksanız bir performans kaybı olmaz ama ileride işlemci yükseltmesi yapamazsın. Eğer bütçen yetiyor ise Gigabyte B450M S2H öneririm F/P açısından iyi ben kullanıyorum hem ileriye dönük olur.

Tamam ileriye dönük olması benim için önemli daha yeni sipariş etmiştim iptal ediyorum çok teşekkürler hayırlı bayramlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı