@361370 soğutabiliyorsun değil mi? Soğutabildiğin sürece harcadığı güç bir şey değil.
80 dereceye dayanıyor ancak oyun konusunda henüz test etmedim.
@361370 soğutabiliyorsun değil mi? Soğutabildiğin sürece harcadığı güç bir şey değil.
80 dereceye dayanıyor ancak oyun konusunda henüz test etmedim.
Soğutucu nedir?
@TLP hocam 85 derece altında 1.45v da aylarca yıllarca günde ortalama 8 saat olmak üzere çalışsa ömründen hiç yemez mi? Bazı kişiler ömrü çok gidiyor diyor bazıları da hiçbir şey olmaz diyor. Çok arada kaldım bende OC yapsam mı?
İyi soğuttuğun sürece hiçbir şey olmaz, 85 derece alıyorsan zaten OC yapmaman gerek.
Hocam anakarta da işlemciye de çok fazla voltaj ve GHz versek de Wraith Prism soğutabilir mi?
İyi soğuttuğun sürece hiçbir şey olmaz, 85 derece alıyorsan zaten OC yapmaman gerek.
Ömrü kısalır diyenler bilgiyi nereden alıyor?
Sıcaklıklardan, sıcaklıklar fazla olursa elbet ömrü kısalır ve zarar görür işlemci. Dedikleri doğru, ama atıyorum maksimum aldığın en zorlayıcıda 75 ise hiçbir şey olmaz.
OC yapılan bir işlemci, iyi soğutulmayı bekler haklı olarak.
Şu 1500 TL'lik çift fanlı Noctua soğutucu ses çıkarır mı? Yani fanlar 1500 devirde dönse 1600 AF'yi 85 derece altında tutabilir mi 1.45v ve 4.5 GHz de?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.