1600 AF RX470 sistem Phasmophobia'ya girerken PC reset atıyor

EbuCehiI

Yoctopat
Daha fazla  
Sistemim:
Sapphire RX470 ekran kartı.
R5 1600 AF.
Ballistix 8 GB RAM.
Versatile VR-PSU 500W.
500 GB WD HDD'a.
Prime A320M-F anakart.

LoL, CS gibi oyunlarda genel olarak bir sıkıntı olmadı. 1 kere CS'de reslemişti o kadar. Fakat özellikle Phasmophobia'ya girdiğimde kendini direkt resetliyor, bu oyundan çok daha ağır RDR2, Cyberpunk gibi oyunlar oynadım daha önce bir sıkıntı olmuyordu. Phasmophobia'da ilk 30 saatten sonra kendini resetlemeye başladı. HDD yeni ve ısı olarak Max 65'i görüyorum. Sıkıntının neden olduğunu çözemedim.

Isı olarak 65 gördüm diyorsunuz ama tam olarak yükteyken anakart, işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarının hepsini belirtmemişsiniz.

Hdd'den sanal bellek arttırmayı deneyin bunun dışında yazılımsal bir problem yoksa güç kaynağınız çok kötü bir model değiştirmenizi öneririm. Ram miktarı ile alakası olamaz anca raminizde hasar varsa oyunda crash alırsınız(mavi ekran,kitlenme vs.) ram test yapabilirsin bunun için ancak onda da sorun olduğunu sanmam. Ben sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Sistem benchmark yapan uygulamalarda yarım saat test edin aynı kilitlenme olursa sorun sizin oyun dosyalarınız ile alakalı olabilir. Temiz kurulum yapın crack vs kullanıyorsanız zaten bu tarz atmalar normal

Technopat Haberler

Geri
Yukarı