Çözüldü 1600 AF ve GTX 1660 sistemde düşük FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

byefe004

Centipat
Arkadaşlar GTX 1660 ekran kartım 1600 AF işlemcim ve 8 GB RAM'im var. Monitörüm 1440X900P ve oyunlarda gereğinden biraz daha düşük FPS'ler alıyorum. Mesela örnek vermek gerekirse GTA 5 Online oynuyorum ve FPS'im 50'lerde geziyor yüksek ve Ultra karışık ayarlarda ama kartım kendini az kullanıyor. Ben de monitörden dolayı olduğunu düşünüyorum ama emin değilim sizce nedeni nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözünürlük düşük kalmış biraz. İşlemciye binen yük de online oyunlarda fazla oluyor. Üstüne bir de düşük çözünürlük kaynaklı darboğaz eklenince, ekran kartını tam performansında kullanamıyorsunuz.
Büyük ihtimalle evet.
Bende de 1440X900P 75Hz monitör var 1080P ye alınca (tabi görüntü desteklenmediği için çok kötü görünüyor) FPS artışı oluyor.
Bende 1080P 144Hz monitör almayı düşünüyorum Gamepower'ın monitörleri var onlardan alacam.

Aynen öyle tam ben yazacaktım arkadaş doğru söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…