1600 AF ve RX570 sistemde anlık takılmalar ve GPU kullanımı düşmesi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
GTA 5 özellikle 100 FPS üzeri alırken birden 80 FPS'ye düşüyor, ve GPU kullanımı %50 %30 gibi değerlere düşüyor. Nadiren de takılmalar oluyor CS:GO'da da düşük GPU kullanıyor sistemim sebebi nedir?

Sistem:
- Ryzen 1600 AF.
- MSI Armor RX570 4 GB.
- Crucial (2x8) 16 GB RAM 3000MHz CL15.
-Patriot 480GB SSD.
- Samsung 500GB harddisk.

Not: GTA 5, CS:GO SSD'ye yüklü sıcaklık değerleri ise ekran kartı Max 75, işlemci Max sıcaklığı 66 derece. Takılma olduğu zamanda bazen 0 FPS değerlerine kadar düşüyor sebebi nedir Kaspersky ile virüs taraması yaptım virüs çıktı temizledim sorun hala devam ediyor çoğu oyunda.

GTA 5 özellikle 100 FPS üzeri alırken birden 80 FPS'ye düşüyor, ve GPU kullanımı %50 %30 gibi değerlere düşüyor. Nadiren de takılmalar oluyor CS:GO'da da düşük GPU kullanıyor sistemim sebebi nedir?

Sistem:
- Ryzen 1600 AF.
- MSI Armor RX570 4 GB.
- Crucial (2x8) 16 GB RAM 3000MHz CL15.
-Patriot 480GB SSD.
- Samsung 500GB harddisk.

Not: GTA 5, CS:GO SSD'ye yüklü sıcaklık değerleri ise ekran kartı Max 75, işlemci Max sıcaklığı 66 derece. Takılma olduğu zamanda bazen 0 FPS değerlerine kadar düşüyor sebebi nedir Kaspersky ile virüs taraması yaptım virüs çıktı temizledim sorun hala devam ediyor çoğu oyunda.
gta 5 de sorun özellikle oyunda gece olunca fps baya düşüyor.Sorun amd işlemci kaynaklı diyenlerde var

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı