1600 Liraya Galaxy S5 vs HTC Desire Eye

HTC Desire Eye kesinlikle pişman edecek bir telefon deği Snapdragon 801 kullanıyor S5 kullanan bir çok arkadaşım telefondan şikayetçi TouchWiz en büyük sıkıntısı Desire Eye yazın sonuna doğru Android 5.1 ve Sense 7'yi de alacak ikisi arasında Eye öneririm ben.
 
Aslında One E8'i beğendim ama sanırım sadece Teknosa'da var. Öte yandan Htc Desire Eye'ı da tasarım olarak sevdim. Galaxy S5'in tasarımını pek sevmedim ama genelde herkes öneriyor. Bu da kafamı karıştırdı. Desire Eye'ın 2400 mah bataryası gece yarsını görür mü sizce?
 
Pil performansı tamamen sizin telefonu nasıl kullandığınıza bağlı bir olay mesela benim bugünkü kullanımımı paylaşayım sizinle.Sabah 11 gibi %95 şarjla evden çıktım şuan durum %35 ve ben gün içinde bol bol oyun oynarım (Clash of Clans, İnjustice Gods Among Us).
Screenshot (3 May 2015 20-16-49).png

Sadece mAh olarak değil, yazılım olarak da değerlendirilmeli.
Aynen öyle HTC bence bu konuda Samsung'un çok ötesinde %10'da Ultra Tasaruf modunda 6 saat kullandığımı biliyorum ben telefonu.
 
Telefonun 1 gün bile dayanmıyor. Samsungun çok ötesinde demissin :) Sen Ultra Güç Tasarrufunu duymadın sanırım. Onu açınca en az 5-6 gün gidiyor telefon.
 
Telefonun 1 gün bile dayanmıyor. Samsungun çok ötesinde demissin :) Sen Ultra Güç Tasarrufunu duymadın sanırım. Onu açınca en az 5-6 gün gidiyor telefon.
Öncelikle dikkat ettiysen 6 saat sonra bitti demedim ben batarya için. 6 saat sonra ben eve geldim şarja taktım ve %3 vardı hala batarya. Ve evet haklısın 5-6 gün gidiyor ama %100'se gidiyor ultra güç tasarrufu modunda amma velakin 3310'dan bir farkı kalmıyor ultra güç modunda. Bana göre acil durumlar için olan bir olay ultra güç tasarrufu. Bu arada S5'le Eye arasında şöylede bir durum var S5 de şarj etmek için her seferinde alt kapağı açmak gerekiyor Eye'da suya dayanıklı olmasına rağmen şarj yerinde kapak yok uzun süre (2-3 yıl) o alt kapak sorun çıkaracaktır.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı