1600 Liraya Galaxy S5 vs HTC Desire Eye

Whatsapp Twitter gibi şeyleride kullanabiliyorsun. Konuya kim hakim videoyu izle derim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
%11 şarjda bile 1.3 gün şarj süresi veriyorsa bu başarıdır. Anliyacağın HTC yi katlıyor.
 
1.3 Gün Maks. Bekleme Süresi yazıyor öncelikle hiç elini sürmezsen 'Tahmini' bir süre o. HTC'nin Üstün Güç Tasarrufu modunda internet'le ilgili sadece E-posta var ki bence iyi birşey bu başka şeyler koyarsan otomatik olarak şarjının dayanma süresi aşırı kısalır. S5'in Ultra Güç Tasarrufu moduna Whatsapp Twitter koyarsan da o süre aşırı kısalır.
 
Benim tavsiyem HTC One E8, Teknosa'da satılması sizin için sorun ise o zaman Desire Eye alın. Galaxy S5 almayın. 4000mAh pil takılsa bile almayın.
 
Bugün teknoloji mağazalarını gezip telefonları inceledim. Galaxy S5'in ekranında menünün izleri kalmıştı. Zamanında Lumia 925'in ekranında yaşanan sorunla aynı sorun olduğundan şüphelenip görevliye sordum. Görevli sürekli demo döndüğünden dolayı görüntünün ekranda iz bıraktığını söyledi. Açık sözlü bir şekilde "Almanı tavsiye etmem." dedi. Uzun süreli bir kullanımda böyle bir sorun gerçekten can sıkıcı olacaktır. Garanti bitene kadar her şey güzel peki garanti bittikten sonra ne olacak? Telefon tasarım olarak gerçekten ince ve güzel ancak alacak arkadaşlar bunu da göz önünde bulundursun.
 
Ekranında menü izleri derken? Fotoğraf çektiyseniz atabilir misiniz?
Samsung sevmem ama böyle bariz bir hata yapmaları şaşırttı açıkçası.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı