1600 MHz RAM'e 1333 MHz eklemek hata mı?

Adam Jensen

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun sırasında Alt+Tab hızını arttırmak ve oyunlardaki drop sorununu ortadan kaldırmak amacıyla başlıkta gördüğünüz gibi takviye yaptım. Fakat ana RAM'im MHz'si 1600 MHz iken ben daha düşük MHz olan 1333 MHz ekleme yaptım. GTA drop sorunları ortadan kalktı ve maalesef ikisinin de hızı 1333 oldu. Ama merak ettiğim 1333 MHz takviyesi yerine 1600 MHz alsaydım aşırı fark olur muydu? Ona göre hemen iade edeceğim şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok aşırı bir fark değil ama kesinlikle daha iyi olurdu ve fark ederdin.
Tavsiyem geri verip 1600MHz almandır.
Ama yok ben iade etmiyeceğim böylede kullanırım dersen yine de kullanırsın ama.

Arkadaşlar oyun sırasında Alt+Tab hızını arttırmak ve oyunlardaki drop sorununu ortadan kaldırmak amacıyla başlıkta gördüğünüz gibi takviye yaptım. Fakat ana RAM'im MHz'si 1600 MHz iken ben daha düşük MHz olan 1333 MHz ekleme yaptım. GTA drop sorunları ortadan kalktı ve maalesef ikisinin de hızı 1333 oldu. Ama merak ettiğim 1333 MHz takviyesi yerine 1600 MHz alsaydım aşırı fark olur muydu? Ona göre hemen iade edeceğim şimdiden teşekkürler.

Evet hata 1600MHz'de 1333 MHz'de çalışacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı