1600 MHz RAM'i 1866 MHz yapmak

DeCleR

Hectopat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Corsair Vegance DDR 3 1600Mhz olan Ram'leri bu ayardan bir üst seviye olan 1866Mhz yapsam sorun olur mu ?

IMG_20140823_142307.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorun teşkil etmez. Sanırım ramler soğutuculu, kasa içi hava akışınız iyi ise 2133 MHZ hatta 2400 MHZ'ye kadar çekilebilir. Dediğiniz gibi APU sistemlerde RAM, MHZ değeri önemlidir.

Bir sorun teşkil etmez. Sanırım ramler soğutuculu, kasa içi hava akışınız iyi ise 2133 MHZ hatta 2400 MHZ'ye kadar çekilebilir. Dediğiniz gibi APU sistemlerde RAM, MHZ değeri önemlidir.
O kadar da çekilemez bence 2133 veya 2400 Mhz bellekler neden var o zaman bir bilene soralım. @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Aıda64 programında A8 6600K 3.9ghz olan işlemcimi 4.3ghz %11'lik bir oc ile yapmış olarak görüyorum, zaten ekran kartı yerine apu'yu kullanıyorum bir miktar oc şart benim için yani.

Oc ile alakalı mı bilemiyorum ama windowsun açılması yavaşladı win 8.1pro 64bit kullanıyorum sistem açılırken parola ekranına gelmeden önce bir süre siyah ekranda bekliyor öyle görüntü geliyor.

Diyelim ki o kadar yükselttik mhz'yi CL değeri de yükselmiş olacak terazi takla atmasın :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı